PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

MOOD UPDATE ENTRI MERUDUM

As salam.


Mood update entri tiba-tiba merudum.Tak tahu kenapa dan mengapakah?  Walaupun dalam hati dan dalam otak ada ba...nyak nak dikongsikan. Namun semuanya diketepikan.... 

Mungkin disebabkan bizi yang maha dahsyat di sekolah dan juga bizi dengan anak-anak agaknya. Apatahlagi baby yang berusia 6 bulan tu, yang tak tahu apa-apa. Kesian dia... Kalau dia dah menangis nak susu... Wassalamlah semuanya.... Good Bye PC, good bye entri... 

Mood update entri tiba-tiba merudum. Mungkin juga disebabkan keletihan dan bizi dengan persiapan assignment yang termelambak...

Babai... Wassalam... Saya berehat dahulu. Mohon maaf
SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 orang yang sudi komen:

  1. komen2 entri ni dah masuk ke dalam komen g+ selepas saya kembalik menggunakan komen asal blogspot. harap maklong... hehe

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *