23 July 2013

PENGESAHAN LETAK HEADER OLEH NUFFNANG

As salam.

Semalam ada buat TUTORIAL LETAK NUFFNANG ATAS HEADER. Lepas kena TEGUR OLEH BLOGGER BEN ASHAARI, tangan gatal terus je hantar tiket pertanyaan kepada Nuffnang. 

PENGESAHAN LETAK HEADER OLEH NUFFNANG, NUFFNANG

SOALAN : Selamat pagi. 1. Bolehkah saya meletakkan iklan nuffnang di bawah header blog saya2. Jika saya berbuat sedemikian, adakah ianya menjejaskan CPUV, BE atau prestasi blog saya di dalam Nuffnang? Terima kasih


JAWAPAN :Hi there! 1. Yes you can 2. No it should not be a problem. Have a nice day!

Lega.... Secara logiknya, ini blog aii yang punya, sukalah hati aii nak letak kat mana. Ye tidak? 


ENTRI BERKAITAN NUFFNANG
  1. AKTIVITI NUFFNANG DALAM BLOG ieta
  2. NUFFNANG, ieta DAN YUYU ZULAIKHA
  3. SAYA SANGAT-SANGAT SUKA HATI
  4. TIPS BLOGGING DARI NUFFNANG
  5. NUFFNANGKU SAYANG
  6. BAGAIMANA MENJANA KEWANGAN MELALUI NUFFNANG (Masa ni memang naif pasal Nuffnang dan blogging, so, entri memang ke laut...)
  7. NUFFNANGku SAYANG (Baru dapat Glitterati, tapi dah happy giler... haha)
Nape suka sangat dengan Nuffnang walau ada syarikat lain offer letak iklan dalam blog ieta ni? Entahla... Nuffnang memang lambat tapi kalau kena caranya, pasti hari-hari masyuk. Biar lambat asalkan berkat tanpa penipuan dan paksaan. Namun demikian, wang bukan menjadi matlamat utama saya berblog. Dapat, Alhamdulillah...

Terima kasih kepada semua rakan blogger (lihat dari Nuffnang) dan kawan-kawan yang sudi singgah ke blog naif ini.

Sorri la, saya teruja dengan Nuffnang ni sebenarnya... Jangan marah tau

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?