CARI DI SINI

23 July 2013

PENGESAHAN LETAK HEADER OLEH NUFFNANG

As salam.

Semalam ada buat TUTORIAL LETAK NUFFNANG ATAS HEADER. Lepas kena TEGUR OLEH BLOGGER BEN ASHAARI, tangan gatal terus je hantar tiket pertanyaan kepada Nuffnang. 

PENGESAHAN LETAK HEADER OLEH NUFFNANG, NUFFNANG

SOALAN : Selamat pagi. 1. Bolehkah saya meletakkan iklan nuffnang di bawah header blog saya2. Jika saya berbuat sedemikian, adakah ianya menjejaskan CPUV, BE atau prestasi blog saya di dalam Nuffnang? Terima kasih


JAWAPAN :Hi there! 1. Yes you can 2. No it should not be a problem. Have a nice day!

Lega.... Secara logiknya, ini blog aii yang punya, sukalah hati aii nak letak kat mana. Ye tidak? 


ENTRI BERKAITAN NUFFNANG
  1. AKTIVITI NUFFNANG DALAM BLOG ieta
  2. NUFFNANG, ieta DAN YUYU ZULAIKHA
  3. SAYA SANGAT-SANGAT SUKA HATI
  4. TIPS BLOGGING DARI NUFFNANG
  5. NUFFNANGKU SAYANG
  6. BAGAIMANA MENJANA KEWANGAN MELALUI NUFFNANG (Masa ni memang naif pasal Nuffnang dan blogging, so, entri memang ke laut...)
  7. NUFFNANGku SAYANG (Baru dapat Glitterati, tapi dah happy giler... haha)
Nape suka sangat dengan Nuffnang walau ada syarikat lain offer letak iklan dalam blog ieta ni? Entahla... Nuffnang memang lambat tapi kalau kena caranya, pasti hari-hari masyuk. Biar lambat asalkan berkat tanpa penipuan dan paksaan. Namun demikian, wang bukan menjadi matlamat utama saya berblog. Dapat, Alhamdulillah...

Terima kasih kepada semua rakan blogger (lihat dari Nuffnang) dan kawan-kawan yang sudi singgah ke blog naif ini.

Sorri la, saya teruja dengan Nuffnang ni sebenarnya... Jangan marah tau

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan gang paranoid akhir zaman dan teori konspirasi yang gila isim keturunan atau isim makrifat.

Sila sabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, syirik, sesat dan khurafat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak dan bangkang sepenuhnya.

Saya benci perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya reject terus.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Jika mesej atau email saya sila nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana kenal saya.
3) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak laman sosial, sila nyatakan nama channel atau laman sosial anda kenal saya.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapan borang diberi.

Terima kasih 😊
Nama pena,
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger, Social Media Expert Coach. Pembekal Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *