PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

REVIEW RINGKAS BLOG #5 : PESERTA SEGMEN KOMEN & CADANG BLOG ieta

As salam dan sejahtera semua rakan blogger yang dikasihi.

Sebenarnya, entri review ringkas ini sudah lama terperam di dalam blog ni. Hari ini baru berkesempatan untuk update dan publish. Review blog pemenang pertama telah siap saya buat secara khusus di dalam entri INI, seterusnya review blog pemenang ke dua dan ke tiga di dalam entri INI dan review blog peserta secara ringkas bagi peserta yang telah sudi menyertai SEGMEN di dalam entri INIMohon maaf kepada 5 lagi peserta di bawah yang telah sudi menyertai SEGMEN ini dahulu atas kelewatan mereview blog mereka.

Jom baca dan singgah blog mereka berlima di bawah ini.


Peserta ke 8  FIQA

KLIK BANNER INI UNTUK KE BLOG FIQA
Blog +Fiqa Nsz ni ringan loading dan sangat-sangat comel. Saya suka melihat blog beliau. Sesungguhnya, beliau memang pandai merekabentuk blognya. Jom singgah ke blog Fiqa Nsz



Peserta ke 9 JUST FOR CONTEST

Tidak dapat saya review kerana tertera dilaman web :Blog has been removed. Sorry, the blog at justforcontest.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs."

Blog NURUL ni pun sangat-sangat comel. Pandai beliau mendekorasikan blognya. Beliau telah banyak memberikan pandangan membina kepada blog saya semasa itu. Terima kasih Nurul. Jom singgah ke blog Nurul



Peserta ke 11 Cik Nao Mei


KLIK BANNER UNTUK KE BLOG CIK AKAK
Cik Akak a.k.a. Cik +Nao Mei  ni merupakan salah seorang yang rajin bertandang ke blog saya. Saya juga suka bertandang ke blognya bila berkelapangan. Nak tahu kenapa? Sebab, beliau menulis dengan santai lagi bersahaja dalam blognya. Sering saya ketawa mengekek-ngekek bila membaca tulisan dalam blognya. Sebabtu lah agaknya followersnya sudah mencecah ke 1150 followers. Dasat... Kalah saya. Hehe... Untuk makluman anda juga, blog beliau saya senaraikan sebagai blog happykan minda di dalam ieta Bloglist yang saya letakkan pada tab page blog saya ini. Apa kata, serbu blog beliau.


Peserta ke 12 NADIA SHUDIN


KLIK BANNER UNTUK KE BLOG NADIA SHUDIN

Blogger NADIA SHUDIN ni suka bela biawak agaknya, sebabtu di headernya tertera 'Biawakitucomel'. Jangan marah dik, akak bergurau je. Beliau baru berumur 13 tahun. Blognya comel, simple, ringkas dan mudah loading. "Akak suka tu dik". Apa kata jom ramai-ramai blogger semua jengah blognya dan follow blognya.

Hadehla............................... berkurun hari lamanya, baru siap hari ni review ringkas ni ha.... Punyalah bizi.... Mood pun mempengaruhi entri jugak dik non...


Selamat menjalani ibadah puasa dengan penuh tawadhu' (rendah diri) dan besederhana ketika berbuka mahupun bersahur. 
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *