12 July 2013

REVIEW RINGKAS BLOG #5 : PESERTA SEGMEN KOMEN & CADANG BLOG ieta

As salam dan sejahtera semua rakan blogger yang dikasihi.

Sebenarnya, entri review ringkas ini sudah lama terperam di dalam blog ni. Hari ini baru berkesempatan untuk update dan publish. Review blog pemenang pertama telah siap saya buat secara khusus di dalam entri INI, seterusnya review blog pemenang ke dua dan ke tiga di dalam entri INI dan review blog peserta secara ringkas bagi peserta yang telah sudi menyertai SEGMEN di dalam entri INIMohon maaf kepada 5 lagi peserta di bawah yang telah sudi menyertai SEGMEN ini dahulu atas kelewatan mereview blog mereka.

Jom baca dan singgah blog mereka berlima di bawah ini.


Peserta ke 8  FIQA

KLIK BANNER INI UNTUK KE BLOG FIQA
Blog +Fiqa Nsz ni ringan loading dan sangat-sangat comel. Saya suka melihat blog beliau. Sesungguhnya, beliau memang pandai merekabentuk blognya. Jom singgah ke blog Fiqa NszPeserta ke 9 JUST FOR CONTEST

Tidak dapat saya review kerana tertera dilaman web :Blog has been removed. Sorry, the blog at justforcontest.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs."

Blog NURUL ni pun sangat-sangat comel. Pandai beliau mendekorasikan blognya. Beliau telah banyak memberikan pandangan membina kepada blog saya semasa itu. Terima kasih Nurul. Jom singgah ke blog NurulPeserta ke 11 Cik Nao Mei


KLIK BANNER UNTUK KE BLOG CIK AKAK
Cik Akak a.k.a. Cik +Nao Mei  ni merupakan salah seorang yang rajin bertandang ke blog saya. Saya juga suka bertandang ke blognya bila berkelapangan. Nak tahu kenapa? Sebab, beliau menulis dengan santai lagi bersahaja dalam blognya. Sering saya ketawa mengekek-ngekek bila membaca tulisan dalam blognya. Sebabtu lah agaknya followersnya sudah mencecah ke 1150 followers. Dasat... Kalah saya. Hehe... Untuk makluman anda juga, blog beliau saya senaraikan sebagai blog happykan minda di dalam ieta Bloglist yang saya letakkan pada tab page blog saya ini. Apa kata, serbu blog beliau.


Peserta ke 12 NADIA SHUDIN


KLIK BANNER UNTUK KE BLOG NADIA SHUDIN

Blogger NADIA SHUDIN ni suka bela biawak agaknya, sebabtu di headernya tertera 'Biawakitucomel'. Jangan marah dik, akak bergurau je. Beliau baru berumur 13 tahun. Blognya comel, simple, ringkas dan mudah loading. "Akak suka tu dik". Apa kata jom ramai-ramai blogger semua jengah blognya dan follow blognya.

Hadehla............................... berkurun hari lamanya, baru siap hari ni review ringkas ni ha.... Punyalah bizi.... Mood pun mempengaruhi entri jugak dik non...


Selamat menjalani ibadah puasa dengan penuh tawadhu' (rendah diri) dan besederhana ketika berbuka mahupun bersahur. 

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?