PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

BILA NUFFNANG MERAJUK...

As salam. 

Sambil menyiapkan assignment, belek akaun Nuffnang. Rasanya saja-saja je baru 3 hari lepas saya letak iklan dari syarikat yang pernah offer iklannya ke dalam blog saya ni. Tup-tup, Nuffnang telah merajuk dan menyahkan status Glitterati saya. Duit elok-elok dah masyuk... Tiba-tiba... Non-Glitterati... Haishla... Iklan dari Weeclicks tu tak terpapar pun... Sensitifnya Nuffnang ya?

NUFFNANG MERAJUK, BILA NUFFNANG MERAJUK

Apapun, ini antara katakunci yang pengunjung cari dalam Blog ieta untuk hari ini. #TipsBlogging. Buatlah entri berdasarkan katakunci-katakunci di bawah ni... Cuba taip pada ruang mencari salah satu perkataan di bawah ni, dan lihat bagaimana entrinya. Tak lah pandai sangat... tapi... bolehlah kan... 

KEYWORD BLOG IETA, KATA KUNCI BLOG IETA

Dalam merajuk tu pun... Nuffnang tetap melancarkan iklannya yang sedang berlangsung dalam blog ieta ni... Terima kasih Nuffnang :)


Pengunjung Blog ieta pada waktu saya menaip tadi, 1.37  petang datang dari Malaysia, United States dan Denmark. Ye ke DE tu Denmark? Huish... Biar bebenor... hehe



Bukan senang nak dapatkan kepercayaan dari syarikat pengiklanan kan? Tunggu je lah, bila boleh jadi Glitterati balik... Tak pun... hehe.... Any suggestion...?
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 orang yang sudi komen:

  1. kak ieta,saya pernah tak update dekat beberapa hari blog sebab tukar template tu,memang jadi non gliteratti kak ieta,tapi bila saya update balik entry baru,dia kembali balik jadi gliteratti hehe

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *