28 August 2013

BILA NUFFNANG MERAJUK...

As salam. 

Sambil menyiapkan assignment, belek akaun Nuffnang. Rasanya saja-saja je baru 3 hari lepas saya letak iklan dari syarikat yang pernah offer iklannya ke dalam blog saya ni. Tup-tup, Nuffnang telah merajuk dan menyahkan status Glitterati saya. Duit elok-elok dah masyuk... Tiba-tiba... Non-Glitterati... Haishla... Iklan dari Weeclicks tu tak terpapar pun... Sensitifnya Nuffnang ya?

NUFFNANG MERAJUK, BILA NUFFNANG MERAJUK

Apapun, ini antara katakunci yang pengunjung cari dalam Blog ieta untuk hari ini. #TipsBlogging. Buatlah entri berdasarkan katakunci-katakunci di bawah ni... Cuba taip pada ruang mencari salah satu perkataan di bawah ni, dan lihat bagaimana entrinya. Tak lah pandai sangat... tapi... bolehlah kan... 

KEYWORD BLOG IETA, KATA KUNCI BLOG IETA

Dalam merajuk tu pun... Nuffnang tetap melancarkan iklannya yang sedang berlangsung dalam blog ieta ni... Terima kasih Nuffnang :)


Pengunjung Blog ieta pada waktu saya menaip tadi, 1.37  petang datang dari Malaysia, United States dan Denmark. Ye ke DE tu Denmark? Huish... Biar bebenor... hehe



Bukan senang nak dapatkan kepercayaan dari syarikat pengiklanan kan? Tunggu je lah, bila boleh jadi Glitterati balik... Tak pun... hehe.... Any suggestion...?

1 comment:

  1. kak ieta,saya pernah tak update dekat beberapa hari blog sebab tukar template tu,memang jadi non gliteratti kak ieta,tapi bila saya update balik entry baru,dia kembali balik jadi gliteratti hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

Maklumat pelajar bukan untuk dijual