19 September 2013

BIAR BETUL...?

Biar betul...?, ping entry blog, panduan blogging , oversea

Hari ini sehingga 4:02 petang 362
Semalam 1, 164

Biar betul...? Macam tak logik je...

TAPI KENAPA KOMEN TAK BANYAK...? Mungkin sebab malas ping entry kowt... Akak memang jarang ping entri sebab suka sangat berserah je bila dah buat sesuatu. U ol, u ol... usah lupa ping entry blog na... Tak pown, sebab entri ieta buat tak best... haha. Fakta kan? bukan auta. Ke sebab yang intai blog ieta ni, orang dari oversea je kowt... haha...

Apa yang ieta merepek ni...

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?