PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

BLOG CHEPAH ILA HUSSEIN

As salam.Pagi-pagi sefi'ie ni, saya nak promote blog Che Pah Ila Hussein. Kenapa? Tak taulah kenapa tapi, memang saya ni suka promote blog orang macam yang sudah jari jemari saya taipkan dalam ENTRI INI.



Blog CHEPAH ILA HUSSEIN, REVIEW BLOG BLOGGER,
SILA KLIK BANNER INI UNTUK KE BLOG beliau
Che Pah Ila Hussein adalah seorang blogger yang rajin update pelbagai perkara dari kisah harian sehingga ke resepi dan review tentang novel. Kekadang saya singgah-singgah baca entri beliau sehingga tergelak-gelak kerana ayatnya memang melucukan dan bersantai sahaja.  Saya memang tak pandai buat ayat santai okay...

Takmolah buat entri panjang-panjang. Penat nak membacakan? Papehal jomlah terjah dan follow blog beliau.

Anda Blogger? Inginkan ilmu atau ingin duit lebih? Klik SAHAJA di bawah ini
  1. Dapatkan Panduan Asas SEO di sini
  2. Ketahui teknik SEO di sini
  3. Jom Buat Duit Online dengan 8share
  4. Kerja Di Rumah lagi Best!
  5. Ingin Tahu Bagaimana Anak Pintar Cerdas? Klik jer...?
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 orang yang sudi komen:

  1. Terima kasih sebab buat review blog kite...segan pulak...hihihii.
    Terima kasih daun keladi...
    Lapang-lapang jumpe lagi...
    hahhahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. miahahaha.... saje2 jer... sukesukinya hati...renrajin jugak intai2 sini ek? tq... hehe...

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *