PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

KEMBALI KE KOTAK KOMEN ASAL

As salam. Semalam saya exam subjek Ulum Hadis. Sakit kepala tak hilang lagi. Sebentar lagi, saya akan menghadapi exam Akhlak Islamiah pula. Apapun, kerja tetap kerja... Status fb saya kata takde mood nak update blog sebab final exam tetapi memandangkan kotak komen saya telah kembali ke kotak komen asal dan kotak komen g+ telah saya lupuskan sementara waktu bagi memudahkan rakan blogger yang sudi bertandang meninggalkan komen maka makluman ini saya buat. eh, eh, ada ke yang sudi jenguk-jenguk blog ieta ni?... hehe...

In Shaa Allah saya akan cuba juga meletakkan kotak komen 3 in 1 ke dalam blog  saya. Saya masih mencari-cari tutorialnya yang mudah untuk saya letakkan ke dalam blog saya ni. Setakat ini dah lebih 10 kali sampai hilanglah kotak komen dalam blog saya ni, dek mencuba pelbagai tutorial termasuk idea saya sendiri untuk meletakkan 3 in 1 kotak komen ke dalam blog saya ni. Tetapi tetap tak berhasil lagi. Tak pe, tak pe... saya akan mencuba dan terus mencuba.

Jom buat Duit dengan Jom Niaga
Jom Buat Duit dengan 8 share

Oh ya, ada beberapa perkara belum saya tunaikan lagi iaitu :
  1. Paparkan entri terbaik peserta ke 5 untuk SEGMEN PENCARIAN BLOGGER
  2. Review blog bagi SEGMEN EXAM BAHASA KELATE
  3. Mencari pemenang untuk peserta MINI GIVEAWAY BIRTHDAY saya
  4. Blogwalking
Diharap semua peserta yang menyertai, bersabar kerana saya sedang exam lagi... Ahad ini baru selesai final exam saya. Doakan saya berjaya ya. Terima kasih... :) 

Nota :

  1. Blog sedang diperbaiki. 
  2. Semua komen semasa guna kotak komen g+ sudah di bawah entri, masuk dalam notification g+ di ruang komuniti blog.


SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

30 orang yang sudi komen:

  1. nasib baik dah boleh komen kan kak...senang nak singgah dan komen..klu tak jadi stalker je...hihiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah tu. Tengok kat PV blogspot, setiap hari PV seribu lebih tapi komen kurang. Terpaksalah kembali semula ke kotak komen yg asal untuk memudahkan semua pihak. hehe... Terima kasih ya sudi berkunjung :)

      Delete
  2. x apa kak, settle satu persatu dan pelan2 kayuh, dulukan yang mana patut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... kadang2 rasa macam nak buat semua je Farah tapi tak menang tangan... Terima kasih Farah sudi berkunjung :)

      Delete
  3. Replies
    1. Hehe.. o... salah sorang silence reader ya... thanks adrianna syaz

      Delete
  4. Assalamualaikum kak, best pakai kotak komen ni.. heheh. komen berantai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun @Sheila Salim. Cuma kak belum pandai nak tukar warna je

      Delete
  5. Saya ada reply soalan ieta pasal kotak komen dalam cerita "Jimat Ruang Entri Menggunakan z-index". Setakat ini hanya 2 in 1 sahaja yang boleh (facebook dan blogger) boleh baca tutorial saya "Kenapa Masih Keluar Tanda 'Warning' ?" ada dua cara (tempat) sambil saya tunjukkan bagaimana hilangkan tanda warning facebook tersebut.

    Saya pun tengah study bagaimana nak masukkan G+ hingga boleh dapat 3 in 1 kotak komen.

    Semoga berjaya dengan cemerlang dalam exam :)

    ReplyDelete
  6. haa..kan senang nak komen nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... lagi best rasanya dari kotak komen2 yg lain

      Delete
  7. good luck untuk exam ya... kak ieta..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Akak pun baru rasa bestnya kotak komen ni... haha

      Delete
  9. tahniah kak,, muja sukaa,, :)

    ReplyDelete
  10. Moga berjaya.. All the best..

    ReplyDelete
  11. baru best nak kekomen..ehehee

    ReplyDelete
  12. komen penting kepada sesebuah blog..

    Entri terkini saya Misi 'Do Or Die' Dalam Blogwalking

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu mr hanafi. Terima kasih sudi berkunjung

      Delete
  13. Sistem komen ni pun ok dah per .. cun kacak dan bergaya ... :) apapun selamat berjaya dengan exam .. dah nak abis tu .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... memang cun dan bergaya lagi ensem. Terima kasih... ni baru final exam utk sem 7. Ada 2 sem lagi sifu... huhu

      Delete
  14. baguslah senang sikit. good luck untuk exam nanti yer.

    ReplyDelete
  15. Mana-mana pun OK janji ada kotak yang boleh komen..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul3... hehe... Trm kasih Encik Hanif

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *