PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

KEPUTUSAN PEMENANG MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta

As salam. Dengan rendah dirinya, saya ingin mengumumkan KEPUTUSAN PEMENANG MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta. Mohon maaf di atas kelewatan membuat pengumuman ini. Disebabkan kekangan kerja dan pelbagai perkara yang tidak dapat dielakkan.


Terkejut juga, MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta bersempena hari lahir saya pada bulan September lalu telah mendapat respon diluar jangkaan saya. Seramai 35 orang peserta telah menyertai MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta yang ditaja oleh 6 orang blogger iaitu Blog ieta selaku penganjur, +potia casadelarossa, +Tarmizi Mizi, +Norhasniza Khalid, +cik yaya, MummyDarwishesAltafunnisa (Restoran Hannoon Al-Arab). 

Ini adalah pertama saya menganjurkan GIVEAWAY sebegini. Bukan senang rupanya nak buat dan nak umumkan pemenang GA buat seorang blogger yang bekerja dan hanya berblogging secara sambilan ni... Mohon maaf di atas segala kekurangan. Saya hanya manusia biasa...

SENARAI SPONSOR DAN PEMENANG :

Baiklah, diumumkan.... KEPUTUSAN PEMENANG MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta jatuh kepada...



 5x Voucher Discount makanan Arab ditaja oleh MummyDarwishesAltafunnisa (Hannoon Setia Alam)
  1. Peserta ke 17 +Yumida Huda (URL ENTRI)
  2. Peserta ke 3 +Mailey Jayley  (URL ENTRI)
  3. Peserta ke 32 +lien liendot (URL ENTRI)
  4. Peserta ke 21 +mustika pena (URL ENTRI)
  5. Peserta ke 5 +Kathy Rbain (URL ENTRI) 
  • SEMUA PEMENANG SILA BERI NAMA PENUH, ALAMAT DAN NOMBOR TELEFON ANDA KEPADA hannoonsetiaalam@gmail.com


 1 x Topup RM30 ditaja oleh blogger Ieta dimenangi oleh : 



 3 x Topup RM 10 ditaja oleh blogger Potia dimenangi oleh :
  1. Peserta ke 27 +Maria Firdz (URL ENTRI)
  2. Peserta ke 31 +Sarah yem (URL ENTRI)
  3. Peserta ke 33 +Nieda Norainida (URL ENTRI)
  • SEMUA PEMENANG SILA PM NOMBOR TELEFON ANDA KEPADA FB SPONSOR

 3 x Topup RM 10 ditaja oleh blogger Mizi dimenangi oleh :
    1. Peserta ke 18 +Kisah Nenot  (URL ENTRI)
    2. Peserta ke 25 +Anis Akmal (URL ENTRI)
    3. Peserta ke 34 +Fatin Diana (URL ENTRI)
    • SEMUA PEMENANG SILA PM NOMBOR TELEFON ANDA KEPADA FB SPONSOR

     3x Button Badge ditaja oleh blogger Cik Yaya dimenangi oleh :
      1. Peserta ke  26 +Mas Erma (URL ENTRI)
      2. Peserta ke 16 +Tashira Sha (URL ENTRI)
      3. Peserta ke 29 +Naz Ieqa (URL ENTRI)
      • SEMUA PEMENANG SILA PM NAMA PENUH, ALAMAT DAN NOMBOR TELEFON ANDA KEPADA SAYA

       3 x Paper clip comel ditaja oleh blogger Mama dimenangi oleh :
        1. Peserta ke 10 +Siti Rohaida Yusof  (URL ENTRI)
        2. Peserta ke 11 +Hafiza AizZawa (URL ENTRI)
        3. Peserta ke 28 +WanRus wanie (URL ENTRI)
        • SEMUA PEMENANG SILA PM NAMA PENUH, ALAMAT DAN NOMBOR TELEFON ANDA KEPADA  FB SPONSOR

        SENARAI PESERTA (Jom blogwalking).

        Ribuan terima kasih saya ucapkan kepada semua peserta yang sudi memeriahkan MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta ini dan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi sponsor hadiah untuk MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta.

        Tahniah kepada yang berjaya. Kepada yang tidak berjaya, anda juga hebat kerana tanpa anda pasti takde lah saya dapat blogwalking... kan?

        BUAT DUIT DENGAN BLOGGING
        SHARE

        Kisah Cikgu ieta

        • Image
        • Image
        • Image
        • Image
        • Image
          Blogger Comment
          Facebook Comment

        18 orang yang sudi komen:

        1. Alhamdulillah.,, mng,.. terima kasih kak eita...

          ReplyDelete
        2. alhamdulillah
          thanks bebyk kak ieta n juga sponsor
          tahniah buat pemenang lain

          ReplyDelete
          Replies
          1. Sama2... Yumida memang selalu bertuahkan? Tahniah...

            Delete
        3. Alhamdulillah .. menang! Tragedi Oktober betul xD

          ReplyDelete
          Replies
          1. haha... mmg penuh tragedi yg tragis

            Delete
        4. Tahniah kpd semua pemenang dan syabas kepada penganjur dan sponsors.

          ReplyDelete
        5. tahniah buat sahaabt2 kenit yang menang. Dan syabas pada akak eita (^_^)

          ReplyDelete
        6. alamak..ingat ada nak sponsor jugak..langsung lupa

          apa²pun tahniah pada yang menang

          ReplyDelete
        7. alhamdulillah. terima kasih kak :)

          ReplyDelete
        8. alhamdulillah..rezeki tarikh lahir sama..hee terima kasih

          ReplyDelete
        9. alhamdulilah. dah pm. tapi msg tu masuk dalam folder "other". cuba akak check :)

          ReplyDelete
        10. masih tinggal sorang je lagi tak tuntut hadiah

          btw.. makin lawa blog akak skrg...

          ReplyDelete

        1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

        2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

        Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

        AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

        AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

        Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

        EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

        Name

        Email *

        Message *