KLIK-KLIK IKLAN

klik-klik iklan, 8SHARE, 8SHARE, IKLAN JANA WANG ONLINE, JANA WANG BLOGGER, JANA WANG ONLINE, PERKONGSIAN BANTU BLOGGER JANA WANG ONLINE, Jom join 8share, perkongsian yang sihat
Join 8share di sini

As salam. Hari ini saya nak cerita tentang klik-klik iklanRamai blogger yang tidak tahu tentang ini. Saya sendiri pun dahulunya tidak tahu juga. Alhamdulillah ada beberapa blogger yang buat entri tentang ini. 

Kisah klik-klik iklan sudah lama dan masih juga berlaku... Walaupun kisah ini dah agak basi tapi saya tetap juga ingin berkongsi dengan anda. Tahukah anda, dengan hanya 20sen perkongsian dari iklan 8share itu, ia telah membawa pelbagai perubahan. Lihat sahaja contoh kisah pasangan suami isteri yang meraikan kegembiraan mereka hasil dari 20 sen. Ini hanya terdapat di dalam 8 share


Kisah benar penangan 20 sen dari 8 share.


Tahukah anda, minta peserta GA atau segmen klik-klik iklan ni sebenarnya adalah menyalahi etika pengiklanan? Bila dah dapat earning dari klik-klik iklan tu... pasti anda akan cash out kan? Lepastu, anda akan membeli makanan untuk diri sendiri dan keluarga anda kan? Jadi darah daging betul tak? Bila dah jadi darah daging itulah namanya hasil duit haram sebab arah klik iklan yang memang menyalahi etika pengiklanan. Jadi, nak ke makan duit haram dari hasil klik-klik iklan? Faham ke? Faham? Tak faham, sila faham-fahamkan ya ^__^

Jadi, jangan sesekali salah guna minta dan arahkan kawan-kawan klik-klik iklan tau... jom join 8share untuk jana wang secara online dan carilah perkongsian yang sihat dan bermanfaat. Logiknya, dah namapun 8share.... untuk kongsi. Bukan namanya klik-klik iklan kan? 

Comments

  1. dah lama tak buat 8share ni

    ReplyDelete
  2. tu pasal Malaysia digelar fraud klik punya region..PPC payah nak hidup..tengok je la Adsense..payah nak dapat HPK yang best

    ReplyDelete
  3. thanks untuk info ni kak. tp kdg2 tu sy cash out, beli hadiah utk GA jugak. hihi
    and thanks promote GA tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo guna utk kemaslahatan awam (cth:bina tandas n bina jalanraya) duit iklan fraud ni, takpe... jgn guna utk yg bakal jd drh daging je

      Delete
  4. Ada akaun tapi tak share.. cukuplah dgn nuffnang...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekadang kak pun fikir juga, cukup jelah ngan nuffnang, jomniaga (dah tukar kpd ashadee.com), jobdirumah dan iklan2 yg beberapa client sudi tepek kat dlm blog ni. Biarlah sikit2 lama2 pasti membukit...

      Delete
  5. lamanya tak share iklan 8share

    ReplyDelete
  6. wah,,tq sebab promote blog muja,, harapnya ramai yang sedar tentang hal ini,, amiiin

    ReplyDelete
  7. Diorang siap ada group exchange click yang xtahan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah la cikgu. Sy ada tegur sorg blogger tu, tp dia still gak biarkan group tu berterusan. walhalnya slalu je dia statuskan hal agama. Yg sedihnya, siap invite sy pula...

      Delete
  8. CN baru jer cash out duit 8share ni, tapi tak buat makan pon, buat beli kasut baru ! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo guna utk kemaslahatan awam (cth:bina tandas n bina jalanraya) duit iklan fraud ni, takpe... jgn guna utk yg bakal jd drh daging je

      Delete
  9. 8share...yezza. Wan dah join. Mmg senang jerk nak create akaung...cuma kena kreatif nak promote. Tapi tak perlu lah paksa org klik. Kalau ada rezeki, Insyaa Allah akan ada. Tak payah risau.

    ReplyDelete
  10. dulu banyak earning klik klik skrang ni cepat sangat iklan dia hbis.. letih tukar earning tado dah.. sob sob sob..

    ReplyDelete
  11. Kalau share jer ... Tapi orang sukarela klik tak pe kan ... ??

    ReplyDelete
  12. klik2 ni lama ada dah, kejap ada kejap takde...cara salah mesti elakkan lah.

    ReplyDelete
  13. wah terbaik lah kak ietaa

    ReplyDelete
  14. Betul tu, xblh nak paksa-paksa suruh orang klik :-)

    ReplyDelete
  15. betul tu..nad tak pernah paksa pun..kalau ade klik alhamdulillah..kalau tak biarkan jele

    ReplyDelete
  16. Pasang iklan tayang je.. CPM ..haha..tak payah nk tunggu org klik..

    ReplyDelete
  17. Betul tu. Saya memang tahu dari awal yang tak boleh klik2 iklan ni, saya biarkan sahaja iklan tu dalam blog saya.

    ReplyDelete
  18. Hi! This is my first visit to your blog! We are a
    team of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.
    Your blog provided us useful information to work on. You have done a marvellous job!

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.