PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

PENGUMUMAN MUKTAMAD SENARAI PESERTA MINI GIVEAWAY BIRHTDAY ieta

As salam. Diumumkan sekali lagi senarai peserta MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta yang telah tamat pada 28/9/2013 lalu. Dengan itu, senarai penyertaan sebelum ini adalah terbatal.

Penyertaan adalah diterima setelah syarat-syarat dipenuhi. Sila rujuk entri.

SENARAI PESERTA
  1. http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  2. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  3. http://www.maileyjayley.my/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  4. http://myblogsantai.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  5. http://resipidarihati.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html 
  6. http://www.nazlee.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  7. http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  8. http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  9. http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  10. http://www.kisahsidairy.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  11. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  12. http://bondaqalish.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  13. http://sayasyiera.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  14. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  15. http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  16. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  17. http://umikasum.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  18. http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  19. http://erynix.blogspot.com/2013/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  20. http://chocollyheart.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  21. http://selendandangputihku.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  22. http://mysweetfafafey.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html 
  23. http://www.mialiana.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  24. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  25. http://anisakmal.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  26. http://chubbygurlzchumill.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  27. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  28. http://wanruswaniee.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  29. http://nazwww.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  30. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta_16.html
  31. http://storybudakfanty.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  32. http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  33. http://www.sigadismerah.my/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  34. http://www.fatindiana.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
  35. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-birthday-ieta.html
Seramai 11 penyertaan tidak lengkap walaupun berulangkali saya minta lengkapkan menyebabkan penyertaan terbatal secara automatik. 2 penyertaan telah dipadam kerana peserta menghantar link MINI GAnya ke link IKLAN termasuk percubaan menipu dan hack blog ini.  

Keputusan pemenang akan diumumkan seminggu selepas Hari Raya 'Idul Adha. Di harap semua peserta boleh bersabar. Mohon maaf di atas kelewatan mengumumkan pemenang disebabkan pelbagai perkara yang tidak dapat dielakkan. 

Selamat Hari Raya 'Idul Adha. Maaf Zahir dan Batin. Harap maklum dan terima kasih.

Anda Blogger dan ingin jana wang dari Blog anda?
  1. Dapatkan Panduan Asas SEO di sini
  2. Ketahui teknik SEO di sini
  3. Jom Buat Duit Online dengan 8share
  4. Kerja Di Rumah lagi Best!
  5. Anak Pintar Cerdas Bagaimana?


SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 orang yang sudi komen:

  1. Baru sempat bw hingga peserta ke 5. sobar je la... Akak bab bw ni yg lemah giler... tambah2 yang blog ber captcha word dan lambat loading. Tulah, sape suruh wat Mini GA kan... hamek kaw... hehe... bercelotehla sensorang kat blog sendiri...

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *