CARI DI SINI

08 October 2013

Rezki menggolek lagi...

As salam dan ceria di pagi hari ini semua...

Alhamdulillah... Rezki menggolek lagi... dari syarikat pengiklanan Nuffnang, dari JOMNIAGA, dari 8 share, dan dari pelbagai bisnes online di dalam blog bisnes online saya.

Biarlah sedikit tetapi tanpa paksaan dan arahan klik-klik samaada melalui join segmen ataupun GA atau mana-mana ruang alam cyber. Kita perlu bersyukur dengan apa yang kita dapat dari tak dapat apa-apa dan yang pasti, berusahalah sentiasa.

Korang... Rugi kalau korang tak baca atau sertai salah satu di bawah ni...
  1. Dapatkan panduan asas SEO di sini
  2. Ketahui Teknik SEO di sini
  3. Jom buat Duit dengan Jom Niaga
  4. Jom Buat Duit dengan 8 share
  5. Jom buat kerja dari rumah
Kumpul duit untuk dapatkan duit... Bukan senang nak senang kan...?



8 comments:

  1. tahniah kak...rezeki tu..alhamdulillah..berkat usaha akak jugak kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.... rezqi anak-anak semua tu. Terima kasih sentiasa berkunjung ke blog naif akak ni :)

      Delete
  2. tahniah beb, org rajin dpt la habuannya...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...rezeki tu akak :)

    ReplyDelete
  4. salam singgah (:

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...ieta,

    moga anda sukses dalam nuff,8share, dan jomniaga... k

    mselim3

    ReplyDelete
  6. tahniah.. semoga rezeki melimpah-ruah...

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

UNDANG-UNDANG





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM







Tulis Cadangan Atau Pertanyaan Di Sini

Name

Email *

Message *