Rezki menggolek lagi...

As salam dan ceria di pagi hari ini semua...

Alhamdulillah... Rezki menggolek lagi... dari syarikat pengiklanan Nuffnang, dari JOMNIAGA, dari 8 share, dan dari pelbagai bisnes online di dalam blog bisnes online saya.

Biarlah sedikit tetapi tanpa paksaan dan arahan klik-klik samaada melalui join segmen ataupun GA atau mana-mana ruang alam cyber. Kita perlu bersyukur dengan apa yang kita dapat dari tak dapat apa-apa dan yang pasti, berusahalah sentiasa.

Korang... Rugi kalau korang tak baca atau sertai salah satu di bawah ni...
  1. Dapatkan panduan asas SEO di sini
  2. Ketahui Teknik SEO di sini
  3. Jom buat Duit dengan Jom Niaga
  4. Jom Buat Duit dengan 8 share
  5. Jom buat kerja dari rumah
Kumpul duit untuk dapatkan duit... Bukan senang nak senang kan...?



Comments

  1. tahniah kak...rezeki tu..alhamdulillah..berkat usaha akak jugak kan..

    ReplyDelete
  2. tahniah beb, org rajin dpt la habuannya...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...rezeki tu akak :)

    ReplyDelete
  4. salam singgah (:

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...ieta,

    moga anda sukses dalam nuff,8share, dan jomniaga... k

    mselim3

    ReplyDelete
  6. tahniah.. semoga rezeki melimpah-ruah...

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.