PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Rezki menggolek lagi...

As salam dan ceria di pagi hari ini semua...

Alhamdulillah... Rezki menggolek lagi... dari syarikat pengiklanan Nuffnang, dari JOMNIAGA, dari 8 share, dan dari pelbagai bisnes online di dalam blog bisnes online saya.

Biarlah sedikit tetapi tanpa paksaan dan arahan klik-klik samaada melalui join segmen ataupun GA atau mana-mana ruang alam cyber. Kita perlu bersyukur dengan apa yang kita dapat dari tak dapat apa-apa dan yang pasti, berusahalah sentiasa.

Korang... Rugi kalau korang tak baca atau sertai salah satu di bawah ni...
  1. Dapatkan panduan asas SEO di sini
  2. Ketahui Teknik SEO di sini
  3. Jom buat Duit dengan Jom Niaga
  4. Jom Buat Duit dengan 8 share
  5. Jom buat kerja dari rumah
Kumpul duit untuk dapatkan duit... Bukan senang nak senang kan...?



SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. tahniah kak...rezeki tu..alhamdulillah..berkat usaha akak jugak kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.... rezqi anak-anak semua tu. Terima kasih sentiasa berkunjung ke blog naif akak ni :)

      Delete
  2. tahniah beb, org rajin dpt la habuannya...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...rezeki tu akak :)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...ieta,

    moga anda sukses dalam nuff,8share, dan jomniaga... k

    mselim3

    ReplyDelete
  5. tahniah.. semoga rezeki melimpah-ruah...

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *