CARI DI SINI

08 October 2013

Rezki menggolek lagi...

As salam dan ceria di pagi hari ini semua...

Alhamdulillah... Rezki menggolek lagi... dari syarikat pengiklanan Nuffnang, dari JOMNIAGA, dari 8 share, dan dari pelbagai bisnes online di dalam blog bisnes online saya.

Biarlah sedikit tetapi tanpa paksaan dan arahan klik-klik samaada melalui join segmen ataupun GA atau mana-mana ruang alam cyber. Kita perlu bersyukur dengan apa yang kita dapat dari tak dapat apa-apa dan yang pasti, berusahalah sentiasa.

Korang... Rugi kalau korang tak baca atau sertai salah satu di bawah ni...
  1. Dapatkan panduan asas SEO di sini
  2. Ketahui Teknik SEO di sini
  3. Jom buat Duit dengan Jom Niaga
  4. Jom Buat Duit dengan 8 share
  5. Jom buat kerja dari rumah
Kumpul duit untuk dapatkan duit... Bukan senang nak senang kan...?



8 comments:

  1. tahniah kak...rezeki tu..alhamdulillah..berkat usaha akak jugak kan..

    ReplyDelete
  2. tahniah beb, org rajin dpt la habuannya...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...rezeki tu akak :)

    ReplyDelete
  4. salam singgah (:

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...ieta,

    moga anda sukses dalam nuff,8share, dan jomniaga... k

    mselim3

    ReplyDelete
  6. tahniah.. semoga rezeki melimpah-ruah...

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *