CARI DI SINI

16 November 2013

Menang FM Legoland dari Mini Kuiz


As salam. 14 November tahun lepas, masuk dalam notification ucapan tahniah dari +cikgu naman kepada saya kerana "menang FM Legoland dari Mini Kuiz" anjuran isteri beliau, blogger Mrs. Fiza.


tak sangka boleh menang, Menang FM Legoland dari Mini Kuiz, CNTEST, Menang Kuiz Mini, FM Legoland, Legoland, Mini Kuiz, Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu?
klik untuk ke blog penganjur
Pertama kali saya menyertai Kuiz dan pertama kali dalam hidup saya menang FM Legoland dari Mini Kuiz yang saya sertai. Amat mengujakan dan menyeronokkan. Tak sangka weyh.... :D

Saya kurang pasti apa itu FM Legoland, jadi tunggu sahajalah hadiah menang FM Legoland dari Mini Kuiz sampai. Hehe.... Sebentar tadi sudah e-melkan butiran peribadi yang dikehendaki. Ini namanya "Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu?"

Update : Dapat dah hadiahnya... 

5 comments:

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM


TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *