PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Penat taip entri terpadam

As salam. Penat taip entri terpadam. Inilah yang terjadi kepada saya. Baru sahaja saya siapkan entri review blog pemenang segmen Exam Bahasa Kelate. Tup-tup, saya terpadam entri tu. hadoihla............

Sakit hati dan stress dah..., Penat taip entri terpadam, LUAHAN HATI, NTAH HAPE2 NTAH..., berblogging bukan kerana wang, BAHASA KELANTAN, BLOGLIST


Pernah tak anda penat taip entri terpadam pula? Jadi blogger bukan mudahkan?

Until next day lah saya buat entrinya pula... Kepala dah bengal... Esok kursus 1 hari... 

Wassalam...
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 orang yang sudi komen:

  1. yups.. saye pernah.. then saye buat balik.. memang penat..

    ReplyDelete
  2. Pernah. . Dan jgn putus asa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hampir2 putus asa. Tapi sekejap je. Terima kasih sudi berkunjung :)

      Delete
  3. Pernh juga.. Tapi lpas tu berhati2... Taip sikit save.. Sblum publish pun save dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nilah ujian berblogging namanya :)

      Delete
  4. Sy selalu taip dekat words dulu br paste kat blog, takut error ke tpadam ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... idea yg bagus ni. Terima kasih :)

      Delete
  5. assalam, pernah berlaku dengan bunda...kesian... Selamat bercuti dan Salam Maal Hijrah...

    ReplyDelete
  6. Akakpun selalu peram entry, last-last dah lama sangat, langsung tak publish

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... saya pun apa kurangnya... sama je. Biasalah blogger part time mcm sy ni. hehe

      Delete
  7. pernah~~~ mengecewakannnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mengecewakan tapi sebenarnya banyak hikmahnya :) Terima kasih Ain sudi berkunjung :)

      Delete
  8. Ohhh...sabar ajelah. Senyum walaupun terpaksa.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sentiasa bersabar... huhu... penat giler masa tu sebab dah siap tinggal nak publish je, tup2 tertekan delete. sobar je la...

      Delete
  9. Pernah berlaku...betul2 sakit hati bila ia terpadam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sangat2 sakit hati. Sebabtulah terbitnya entri ni. masa tu je la sakit hati tapi bila tengok komen2 dlm entri ni, hilang sakit hati. banyak pendapat yg boleh digunapakai rupanya. Alhamdulillah... banyak hikmahnya. Terima kasih berkunjung ya :)

      Delete
  10. Tak pernah lagi entri terpadam sebab blog guna WordPress ada autosave. kalau terdelete pun dia akan masuk Trash.. Boleh restore balik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. WordPress mmg best... sy ada akaun WP tp tak reti guna... masih dgn blogspot. coz blog yg 1 ni dah banyak beri rezqi pd sy. Terima kasih Anarm sudi singgah sini :)

      Delete
  11. ada aplikasinya tu sebenarnya.. boleh dpt balik kalu type guna tab, hp ... betul kata anarm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna tab? tak berapa nak faham yg tu

      Delete
  12. Alamak...alhamdulillah, masih belum terjadi pada wan lagi sblm nih. Mesti tension kan kalau jadik mcm nih. Pikir byk sgt kot...

    ReplyDelete
  13. pernah terdelete few comments serentak,,, :'(

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *