04 November 2013

Penat taip entri terpadam

As salam. Penat taip entri terpadam. Inilah yang terjadi kepada saya. Baru sahaja saya siapkan entri review blog pemenang segmen Exam Bahasa Kelate. Tup-tup, saya terpadam entri tu. hadoihla............

Sakit hati dan stress dah..., Penat taip entri terpadam, LUAHAN HATI, NTAH HAPE2 NTAH..., berblogging bukan kerana wang, BAHASA KELANTAN, BLOGLIST


Pernah tak anda penat taip entri terpadam pula? Jadi blogger bukan mudahkan?

Until next day lah saya buat entrinya pula... Kepala dah bengal... Esok kursus 1 hari... 

Wassalam...

26 comments:

  1. yups.. saye pernah.. then saye buat balik.. memang penat..

    ReplyDelete
  2. Pernah. . Dan jgn putus asa...

    ReplyDelete
  3. Pernh juga.. Tapi lpas tu berhati2... Taip sikit save.. Sblum publish pun save dulu..

    ReplyDelete
  4. Sy selalu taip dekat words dulu br paste kat blog, takut error ke tpadam ke..

    ReplyDelete
  5. assalam, pernah berlaku dengan bunda...kesian... Selamat bercuti dan Salam Maal Hijrah...

    ReplyDelete
  6. Akakpun selalu peram entry, last-last dah lama sangat, langsung tak publish

    ReplyDelete
  7. pernah~~~ mengecewakannnnnn

    ReplyDelete
  8. Ohhh...sabar ajelah. Senyum walaupun terpaksa.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sentiasa bersabar... huhu... penat giler masa tu sebab dah siap tinggal nak publish je, tup2 tertekan delete. sobar je la...

      Delete
  9. Pernah berlaku...betul2 sakit hati bila ia terpadam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sangat2 sakit hati. Sebabtulah terbitnya entri ni. masa tu je la sakit hati tapi bila tengok komen2 dlm entri ni, hilang sakit hati. banyak pendapat yg boleh digunapakai rupanya. Alhamdulillah... banyak hikmahnya. Terima kasih berkunjung ya :)

      Delete
  10. Tak pernah lagi entri terpadam sebab blog guna WordPress ada autosave. kalau terdelete pun dia akan masuk Trash.. Boleh restore balik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. WordPress mmg best... sy ada akaun WP tp tak reti guna... masih dgn blogspot. coz blog yg 1 ni dah banyak beri rezqi pd sy. Terima kasih Anarm sudi singgah sini :)

      Delete
  11. ada aplikasinya tu sebenarnya.. boleh dpt balik kalu type guna tab, hp ... betul kata anarm.

    ReplyDelete
  12. pernah berlaku...owh no...

    ReplyDelete
  13. Alamak...alhamdulillah, masih belum terjadi pada wan lagi sblm nih. Mesti tension kan kalau jadik mcm nih. Pikir byk sgt kot...

    ReplyDelete
  14. pernah terdelete few comments serentak,,, :'(

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?