CIKGU IETA

Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Wordless Of Wednesday 22 : Beautiful Rainbow

http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/11/wordless-of-wednesday-22-beautiful.html, Pelangi, Indahnya pelangi, Pelangi itu indah, rupa pelangi, kenapa pelangi cantik?, Maksud pelangi

Wordless Of Wednesday founded by blogger +potia casadelarossa 
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 orang yang sudi komen:

  1. Yaa...beautiful rainbow!

    ReplyDelete
  2. MasyaAllah...Cantiknya pelangi tu. Orang tua dulu2 suka cakap kalau nampak pelangi jangan tunjuk nanti kudung tangan..tengok aje..

    ReplyDelete
  3. Wow! mmg cantik..dulu selalu pergi cari 'akar pelangi' tu, sbb datuk kata ada bunian tengah mandi di bawah tu haha..lawak, sanggup pinjam motorsikal utk cari akar pelangi tu..nak cari mcm mn? mmg tak ada..:P

    ReplyDelete
  4. Indahnya pelangi...disebalik gelapnya awan dan turunya hujan...kadangkala Allah hilangkan rasa gundah di hati dengan menghadirkan pelangi indah. Itulah anugerah Allah yang terbaik sekali buat manusia...

    ReplyDelete
  5. cantik..masa kecil suka tengok pelangi coz macam sesuatu yang special sangat...

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *