PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan

Terbuka hati untuk menyertai "Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan" anjuran Encik +FaizalPeejay.



Giveaway, Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan, Perempuan tak minat emas, www.faizalpj.com, review blogger, komen dan cadang blog blogger

Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan ni sempoi je kehendak dan arahan tuan empunya GA. Sekadar makluman, saya mengenali beliau secara maya, dari group Tuan +Denaihati Ilhamku dan beliau telah sudi menjemput saya untuk like fanpagenya DI SINI (Klik le... best tau...). Berkebetulan, pensyarah saya di UTM pun pernah menyebut tentang beliau semasa kuliah. Dari pensyarah saya dan dari encik Faizal ni, bermula timbulnya minat saya terhadap emas. Tapi tak pernah beli emas lagi pun.... Hehe... Nantilah, tunggu duit berblogging masyuk lebat sikit... Pelikkan? Perempuan tak minat emas...


Dalam Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan ini, Encik Faizal mahukan saya komen dan cadang untuk blog beliau. Nak komen kelemahan dan nak beri cadangan untuk dibaiki di faizalpj.com rasa macam tak kena je sebabnya... blog beliau sangat hensem dah. Cumanya... ruangan yang ada encik feedjit tu macam kelam gila... Cer encik +Faizal Anuar kasi cerahkan sikit warnanya. Satu lagi... widget followers dan g+ follower tu kan, elok letak di ruang yang pembaca mudah nampak. Baru best.... dan mudah pembaca nak add blog atau g+ Encik Faizal... Than, ada beberapa widget yang boleh encik Faizal letak scroll bar atau tabber widget untuk penjimatan ruang. Keseluruhannya... Blog Encik Faizal memang dah hensem dah lagi kemas. Saya suka ciri-ciri itu. Apa lagi? Jom lah beramai-ramai kita sertai Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan ni.


RAHSIA EMAS
KLIK LE... FREE OF CHARGE JE...
Pssss.... Nak ke PR naik? Buat le banyak-banyak entri ber SEO dan keywordnya, ramai orang cari... pasti PR naik lagi.


SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 orang yang sudi komen:

  1. aah la.. blog dia dah hensem dan macho.. *thumb up*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah tu, sampai tak tau nak komen camne dah. Thanks NF sudi berkunjung :)

      Delete
  2. pensyarah saya di UTM pun pernah menyebut tentang beliau semasa kuliah.?? sebut sapa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beliau ada join bisnes emas. Nanti sy pm nama beliau ya.... Erk, marah ker? huhu....

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *