Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan

Terbuka hati untuk menyertai "Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan" anjuran Encik +FaizalPeejay.Giveaway, Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan, Perempuan tak minat emas, www.faizalpj.com, review blogger, komen dan cadang blog blogger

Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan ni sempoi je kehendak dan arahan tuan empunya GA. Sekadar makluman, saya mengenali beliau secara maya, dari group Tuan +Denaihati Ilhamku dan beliau telah sudi menjemput saya untuk like fanpagenya DI SINI (Klik le... best tau...). Berkebetulan, pensyarah saya di UTM pun pernah menyebut tentang beliau semasa kuliah. Dari pensyarah saya dan dari encik Faizal ni, bermula timbulnya minat saya terhadap emas. Tapi tak pernah beli emas lagi pun.... Hehe... Nantilah, tunggu duit berblogging masyuk lebat sikit... Pelikkan? Perempuan tak minat emas...


Dalam Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan ini, Encik Faizal mahukan saya komen dan cadang untuk blog beliau. Nak komen kelemahan dan nak beri cadangan untuk dibaiki di faizalpj.com rasa macam tak kena je sebabnya... blog beliau sangat hensem dah. Cumanya... ruangan yang ada encik feedjit tu macam kelam gila... Cer encik +Faizal Anuar kasi cerahkan sikit warnanya. Satu lagi... widget followers dan g+ follower tu kan, elok letak di ruang yang pembaca mudah nampak. Baru best.... dan mudah pembaca nak add blog atau g+ Encik Faizal... Than, ada beberapa widget yang boleh encik Faizal letak scroll bar atau tabber widget untuk penjimatan ruang. Keseluruhannya... Blog Encik Faizal memang dah hensem dah lagi kemas. Saya suka ciri-ciri itu. Apa lagi? Jom lah beramai-ramai kita sertai Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan ni.


RAHSIA EMAS
KLIK LE... FREE OF CHARGE JE...
Pssss.... Nak ke PR naik? Buat le banyak-banyak entri ber SEO dan keywordnya, ramai orang cari... pasti PR naik lagi.


Comments

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.