PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

KENAPA AKU SUKA BLOG ENCIK TITAN?

As salam. "Kenapa aku suka blog Encik Titan?". Mesti anda tertanya-tanya dan pelbagai reaksi anda bila terbaca tajuk entri ni kan?

Kenapa aku suka blog Encik Titan? Kekadang bila terlalu skema dalam berblogging, membuatkan saya rasa... Ish, macam bosan...je. Jadi, hari ni saya nak buat entri sedikit merapu tapi saya cuba membawa mesej ilmiah untuk anda semua.

Baiklah, sebenarnya sejak balik dari handle Kem Rakan Al-quran (sila klik untuk baca), saya sedikit tidak keruan dan macam bengong sedikit. Mungkin disebabkan terlalu penat agaknya. Namun demikian, saya happy dengan apa yang telah saya lakukan itu. 

Berbalik kepada Kenapa aku suka blog Encik Titan? Blog Encik Titan (klik la...) ni sebenarnya salah 1 blog yang menjadi sumber inspirasi saya dalam berblogging. Antara sebab lain ialah dari beliau saya banyak belajar TEKNIK SEO (sila klik untuk baca). Walau secara santai, namun cukup menyeronokkan hati saya dalam berblogging. Sebab lain lagi, +Encik Titan (klik untuk berkenalan dengan beliau) ni kan, selalu je membakar semangat saya untuk menambah wang dalam berblogging. Dengan entri santainya, TERBAKAR juga semangat $$$$$$ dimata saya walaupun bukan niat utama saya berblogging kerana wang. Namun, jika berblogging telah menghasilkan wang... kenapa tidak meneruskan berblogging dengan cara yang tersendiri? Nampak tak apa mesej yang saya nak bawa dari entri Kenapa aku suka blog Encik Titan ni?


Review Blog blogger, Kenapa aku suka blog Encik Titan?, PENGALAMAN BLOGGING, Perangkap Kitab Teknik SEO Merah Jambu, berblogging bukan kerana wang, belajar tentang buat duit dengan blogging, ahmadfaizal.com
Bestkan kalau hari-hari dapat duit macam Encik Titan?
SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 orang yang sudi komen:

  1. saya pun suka blog Encik Titan, macam mana yang admin suka blog Encik Titan, macam tulah juga saya suka blog Encik Titan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tuan Shubhi. Sama pula kesukaan kita ya :)

      Delete
  2. Titan ni kira memang pakar SEO..
    bukan setakat pakar tapi baik hati selalu singgah blogwalking..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, dia rajin bw balik bila kita bw ke blog dia. Dah la pakar SEO... Alhamdulillah kenal org cam dia

      Delete
  3. itulah..aku pun suka baca blog tu. tak tahu la kenapa...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha... encik Titan suka ngan blog encik Titan sendiri... kami lagi la... Thanks a lot encik Titan :)

      Delete
  4. pun suka blog encik titan... entry bersahaja dan santai cuma kadang2 dalam entry dia banyak makna yg tersirat...kadang pening jgk nak faham... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah jika kita baca entrinya perlahan2... beliau mmg suka berkias. tp best ar blog dia... huhu...

      Delete
  5. Kalau dapat jumpe encik titan ni...lagi best...sebab mmg dia ni pandai bercakap...sama mcam dia pandai menulis..best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak kowt berpeluang jumpa encik Titan sy ni... bertuah sp yg dh jumpa beliau. Terima kasih encik hafiz sudi berkunjung di sini :)

      Delete
  6. ada magnet besar kat situ....heeeee. memang tak lokek ilmu dengan perbagai tips.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya tuan denaihati, magnet SEO. hehe. Terima kasih tuan :D

      Delete
  7. oh, ingatkan ini entri contest... huhu~
    so far, suka juga baca penulisan dia... dan dia pun rajin dtg blogwalking blog kita...
    jadi tiada sebab utk kita tak dtg ke blog dia semula...

    ReplyDelete
    Replies
    1. o... tu yg kata mcmtu tu... hehe... memang benar belaka semua yang AS kata...

      Delete
  8. Tipu saya kata klu baca blog titan tak terinspirasi sedikit sebanyak.... Santai tapi ada ilmu. Cikgi katakan... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, cikgu-cikgi memang selalu pandai dalam segala hal

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *