KENAPA AKU SUKA BLOG ENCIK TITAN?

As salam. "Kenapa aku suka blog Encik Titan?". Mesti anda tertanya-tanya dan pelbagai reaksi anda bila terbaca tajuk entri ni kan?

Kenapa aku suka blog Encik Titan? Kekadang bila terlalu skema dalam berblogging, membuatkan saya rasa... Ish, macam bosan...je. Jadi, hari ni saya nak buat entri sedikit merapu tapi saya cuba membawa mesej ilmiah untuk anda semua.

Baiklah, sebenarnya sejak balik dari handle Kem Rakan Al-quran (sila klik untuk baca), saya sedikit tidak keruan dan macam bengong sedikit. Mungkin disebabkan terlalu penat agaknya. Namun demikian, saya happy dengan apa yang telah saya lakukan itu. 

Berbalik kepada Kenapa aku suka blog Encik Titan? Blog Encik Titan (klik la...) ni sebenarnya salah 1 blog yang menjadi sumber inspirasi saya dalam berblogging. Antara sebab lain ialah dari beliau saya banyak belajar TEKNIK SEO (sila klik untuk baca). Walau secara santai, namun cukup menyeronokkan hati saya dalam berblogging. Sebab lain lagi, +Encik Titan (klik untuk berkenalan dengan beliau) ni kan, selalu je membakar semangat saya untuk menambah wang dalam berblogging. Dengan entri santainya, TERBAKAR juga semangat $$$$$$ dimata saya walaupun bukan niat utama saya berblogging kerana wang. Namun, jika berblogging telah menghasilkan wang... kenapa tidak meneruskan berblogging dengan cara yang tersendiri? Nampak tak apa mesej yang saya nak bawa dari entri Kenapa aku suka blog Encik Titan ni?


Review Blog blogger, Kenapa aku suka blog Encik Titan?, PENGALAMAN BLOGGING, Perangkap Kitab Teknik SEO Merah Jambu, berblogging bukan kerana wang, belajar tentang buat duit dengan blogging, ahmadfaizal.com
Bestkan kalau hari-hari dapat duit macam Encik Titan?

Comments

  1. saya pun suka blog Encik Titan, macam mana yang admin suka blog Encik Titan, macam tulah juga saya suka blog Encik Titan ...

    ReplyDelete
  2. Titan ni kira memang pakar SEO..
    bukan setakat pakar tapi baik hati selalu singgah blogwalking..

    ReplyDelete
  3. itulah..aku pun suka baca blog tu. tak tahu la kenapa...huhu

    ReplyDelete
  4. pun suka blog encik titan... entry bersahaja dan santai cuma kadang2 dalam entry dia banyak makna yg tersirat...kadang pening jgk nak faham... :)

    ReplyDelete
  5. Kalau dapat jumpe encik titan ni...lagi best...sebab mmg dia ni pandai bercakap...sama mcam dia pandai menulis..best

    ReplyDelete
  6. ada magnet besar kat situ....heeeee. memang tak lokek ilmu dengan perbagai tips.

    ReplyDelete
  7. oh, ingatkan ini entri contest... huhu~
    so far, suka juga baca penulisan dia... dan dia pun rajin dtg blogwalking blog kita...
    jadi tiada sebab utk kita tak dtg ke blog dia semula...

    ReplyDelete
  8. Tipu saya kata klu baca blog titan tak terinspirasi sedikit sebanyak.... Santai tapi ada ilmu. Cikgi katakan... ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.