PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Model Majalah Playboy Felixia Yeap Berubah ke arah kebaikan


As salam. "Model Majalah Playboy Felixia Yeap Berubah ke arah kebaikan". Sewajarnya kita, menghormati kehendak beliau itu.

REVIEW BLOG BLOGGER, PANDUAN HIDUP, Model Majalah Playboy Felixia Yeap Berubah ke arah kebaikan, Kisah blogger, Agama, Berhijab bagi Non Muslim

Tetapi, apa yang saya tidak faham, apabila Model Majalah Playboy Felixia Yeap Berubah ke arah kebaikan, ada juga yang mengeji beliau. Macam la depa bagus sangat... Sepatutnya bersyukurlah ada orang nak jadi baik, malahan lebih baik dari yang mengaku Islam tetapi tidak berpakaian seperti yang dituntut oleh Islam. 

Namun, ada juga yang memberi galakan bila Model Majalah Playboy Felixia Yeap Berubah ke arah kebaikan. Nasihat saya, usah kerana kerana kejian, makian yang diucapkan kepada beliau menyebabkan hati beliau langsung terpesong daripada kebaikan Islam dan keindahan berhijab ini kepada yang lebih buruk dan menyebabkan beliau bencikan Islam. Kita nanti berdosa disebabkan itu. Moga hidayah mendampingi Model Majalah Playboy Felixia Yeap untuk Berubah ke arah kebaikan.

Baca luahan hati blogger Felixia Yeap DI SINI dan SINI
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 orang yang sudi komen:

  1. Cantik bertudung.... Semoga dia terus kekal bertudung dan terbuka hati utk lebih mendalami agama Islam...

    ReplyDelete
  2. moga-moga dia masuk islam. hoho.

    ReplyDelete
  3. setuju..jangan laa mengkeji ape yg dia buat.. patot nye kita malu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam-macam perangai manusia ni... tu sebab sy buat entri ni. Mudah2an ramai yg mengerti

      Delete
  4. moga mendapat hidayah nanti,, amiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah Muja. Sama2 kita doakan beliau :)

      Delete
  5. Sepatutnya bagi semangat kat dia bukannya kejian.. Kesian kat Felixia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah tu... tu sebab-sebab akak buat entri ni. Khas untuk dia

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *