PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Terlepas peluang menang iPad Mini with Wi-Fi 16GB

As salam. Nak ceritanya... Alamak... 2 kali dah "Terlepas peluang menang iPad Mini with Wi-Fi 16GB". Sekali dari MyMetro. Yang ni entah ke berapa kali dari Nuffnang yang selalu e-mel pelbagai peluang untuk saya.

Bagaimana Buat Duit dengan Affiliate? Klik Sini

iPad Mini with Wi-Fi 16GB..., PENGALAMAN BLOGGING, NUFFNANG, Peluang Menang iPad, Maybank #LiveLifeAmplified Facebook Challenge, Peluang buat blogger

Tak mengapalah... Terlepas peluang menang iPad Mini with Wi-Fi 16GB. Mungkin ada rezki lain di mana-mana. Mungkin juga saya takkan Terlepas peluang menang iPad Mini with Wi-Fi 16GB atau peluang yang lain lagi andai saya selalu buka e-mel saya. Dah tiada rezqi... Nak buat macamana... Kan?


LAGI ENTRI BERKAITAN NUFFNANG:
  1. NUFFNANGKU SAYANG...
  2. BERMULA DENGAN RM0.25
  3. TIPS BLOGGING DARI NUFFNANG
  4. BARU RM9.25 DAH SUKA HATI SANGAT...
  5. NUFFNANG, ieta dan YUYU ZULAIKHA
  6. AKTIVITI NUFFNANG DALAM BLOG ieta
  7. TUTORIAL LETAK IKLAN NUFFNANG ATAS HEADER
  8. TIPS NUFFNIAGA DARI BLOGGER BEN ASHAARI
  9. PENGESAHAN LETAK HEADER OLEH NUFFNANG
  10. VIEW AND UNIQUES ON BLOG IETA
  11. BILA NUFFNANG MERAJUK
  12. SPONSOR DARI NUFFNANG
  13. PERKONGSIAN DAN IKLAN MEMBANTU BLOGGER
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Instagram Marketeer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya mengajar Online dan Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 orang yang sudi komen:

  1. takpe kak ieta insyaAllah akan ada kontes yang gempak lagi pasni. Akhir2 tahun gini lagi banyak diaorg buat kontes (^_^)

    ReplyDelete
  2. tak ape .. mesti banyak lagi contest dari nuffnang lepas ni .. :)))

    ReplyDelete
  3. bukan rezeki kita le tu... de ler rezeki lain mnnt... :-)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *