CIKGU IETA

Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Wordless Of Wednesday 23 : DRAWING OF SCIENTIST IMAGINATION FROM BLOGGER ieta

Wordless Of Wednesday 23 : DRAWING OF SCIENTIST IMAGINATION FROM BLOGGER ieta
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 orang yang sudi komen:

  1. masih ade bakat yg perlu dicungkil tuh.heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... kelakar sangat lukisan nih. thanks TB

      Delete
  2. penuh makna ni sebenarnya...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahla. sy main lukis je masa ni, sambil tergelak2 ngan kengkawan sekelas. happy je rasanya masa tu

      Delete
  3. Siapa yang lukis sebenarnya ni?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya le pondok kecil... sape lagi... haha

      Delete
    2. Perghhh cantik gak....hehe

      Delete
    3. Bolehle... erk, cantik ker? macam kelakar jer... hehe

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *