PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

bertukar kepada domain dot com

As salam. 

Dimaklumkan, Blog ieta kini telah "bertukar kepada domain dot com" pada hari ini bersamaan 27/1/2014.


Dengan bertukar kepada domain dot com maka segalanya perlu bermula dari awal untuk membina sebarang perubahan di dalam blog ieta ni. Dari segi page rank yang telah naik sedikit kepada PR 2, kini kembali kosong dan ranking alexa pun perlu berusaha ke arah yang lebih gigih lagi untuk membaikpulihnya. Ini perkara biasa dalam berblogging.

Banyak yang perlu saya set up semula dengan bertukarnya domain blog ieta kepada domain baru ni. Harapan saya dengan bertukar kepada domain dot com ni, penulisan dan apa sahaja yang berkaitan dengan blog ieta akan lebih manthop. Terima kasih tuan +Denaihati Ilhamku yang banyak memberi sokongan di atas penukaran blog ieta yang telah  bertukar kepada domain dot com

Terima kasih tak terhingga kepada blogger +Mohd Hadihaizil Din yang pakar bab domain ni kerana tolong setup domain dot com untuk saya. U all kalo nak beli, sila beli lelaju dengan beliau ya.

Sekian, harap maklum. Ditaip laju-laju sambil nak hantar anak ke sekolah.... Maaf zahir Batin ya semua.



SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

32 orang yang sudi komen:

  1. All the best kak. Seronok kan kalau guna special nama utk blog. Rasa mcm freedom ja. Gud luck kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, memang pun. Rasa lain sangat2... hihi

      Delete
  2. Betul tu saya dah pesan hari tu akak tukar x nak. Kan nampak cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa tu belum masyuk lagi Mizi... Mmg cantik je dgn domain baru ni. hihi Terima kasih Mizi :)

      Delete
  3. all the best kak :) fizi x mampu lagi nk tukar..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Fizi. Takpe... lama2 nanti mampu lah tu.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Rezqi pinjaman Allah semata semuanya ni... :)

      Delete
  5. Tahniah sebab dah buat keputusan bijak bertukar ke domain dot com.. Ranking alexa, PR dan sebagainya tu biasanya sekejap je akan naik balik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semuanya berkat lihat rakan2 dalam group Tuan +Denaihati yang berdomain dot com. Jelezzzzz tengok... hehe...Terima kasih Tn. Anarm sudi berkunjung :)

      Delete
  6. wah alhamdulilah kak dah tukar nama domain cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... domain idaman ramai nih. Terima kasih ya sudi berkunjung :)

      Delete
  7. wah. best la da bertukarrrr. ;)

    ReplyDelete
  8. welcome to the club. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you fyna... hehe too... :D

      Delete
  9. Wah! dah maju sepuluh langkah lagi...semoga terus maju. Insyaallah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Tn. Shubhi. Terima kasih. Berkat berdoa dan support rakan2. Domain ini akhirnya menjadi kenyataan :)

      Delete
  10. Replies
    1. Terima kasih ya Liniey Nor. Bila free sy singgah blog Liniey pula ^__^

      Delete
  11. tahniah dan semoga ada beratus lagi domain lagi lepas ni..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uish, tak tau la plak tu... Mudah2an la kowt bila jumpa niche baru.. :)

      Delete
  12. Tahniah diucapkan, semoga akan berkembang maju... :) Ada kesempatan nanti, mungkin boleh cuba WordPress pula... heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada dah akaun WordPress... tapi sedap gak guna blog yg asal nih... hehe

      Delete
  13. Tahniah..slamat menimang nama blog baru...hehehe..semoga makin sukses dan sukses lagi yer..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... terima kasih Hafizul. Amiin... Mudah2an berkat sokongan Hafizul dan rakan-rakan yang lain, blog akak ni akan bertambah maju :)

      Delete
  14. tahniah sis!! hani pun baru je bertukar domain.dengan enck hadi tu...singgh sini

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *