PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

WORDLESS OF WEDNESDAY 27 : HIJAU

RABU TANPA KATA, POKOK, ASKAR, HIJAU ITU INDAH, HIJAU, HIJAU POKOK MANGGA, ASKAR PAKAI BAJU HIJAU, HIJAU CELORENG, HIJAU POKOK, WARNA HIJAU, http://ieta-myblog.blogspot.com/2014/01/wordless-of-wednesday-27-hijau.html


RABU TANPA KATA, POKOK, ASKAR, HIJAU ITU INDAH, HIJAU, HIJAU POKOK MANGGA, ASKAR PAKAI BAJU HIJAU, HIJAU CELORENG, HIJAU POKOK, WARNA HIJAU, http://ieta-myblog.blogspot.com/2014/01/wordless-of-wednesday-27-hijau.html

SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 orang yang sudi komen:

  1. bila tengok suasana sekeling yang hijau rasa tenang dan damai kan kak ieta... ^_^

    ReplyDelete
  2. visit Thursday morning, waiting behind the visit. I have the latest video clip dr my album, I hope you like it, thank you and congratulations activity

    ReplyDelete
  3. Mesti x sbr tgk hasilnya nnt

    ReplyDelete
  4. Rasa macam dah kena tebang dah pokok ni... huhu

    ReplyDelete
  5. rumah amal, ada je pokok, tapi xbersiram.. haha

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *