CARI DI SINI

22 January 2014

WORDLESS OF WEDNESDAY 27 : HIJAU

RABU TANPA KATA, POKOK, ASKAR, HIJAU ITU INDAH, HIJAU, HIJAU POKOK MANGGA, ASKAR PAKAI BAJU HIJAU, HIJAU CELORENG, HIJAU POKOK, WARNA HIJAU, http://ieta-myblog.blogspot.com/2014/01/wordless-of-wednesday-27-hijau.html


RABU TANPA KATA, POKOK, ASKAR, HIJAU ITU INDAH, HIJAU, HIJAU POKOK MANGGA, ASKAR PAKAI BAJU HIJAU, HIJAU CELORENG, HIJAU POKOK, WARNA HIJAU, http://ieta-myblog.blogspot.com/2014/01/wordless-of-wednesday-27-hijau.html

7 comments:

  1. bila tengok suasana sekeling yang hijau rasa tenang dan damai kan kak ieta... ^_^

    ReplyDelete
  2. wow pokok mangga...suke2

    ReplyDelete
  3. visit Thursday morning, waiting behind the visit. I have the latest video clip dr my album, I hope you like it, thank you and congratulations activity

    ReplyDelete
  4. Mesti x sbr tgk hasilnya nnt

    ReplyDelete
  5. rumah amal, ada je pokok, tapi xbersiram.. haha

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *