PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

ENTRI HILANG

Taip, taip, taip. Edit, edit, edit... Sekali, ENTRI HILANG.... Huwwaaaa....

Dah berapa kali dah ENTRI HILANG
Malas dah lah... Penat menaip, ENTRI HILANG.... 
Menci....

Tapi just nak kongsi...
Dari fb saya sendiri.


Ada orang pelik saya online 24jam.

Sebenarnya, saya tak buka PC pun...

Ya, memang FON saya yang auto online 24 jam bila diluar rumah tanpa WIFI. 

Hanya guna simkad TuneTalkToneExcel saya sahaja

Tak perlu tukar nombor lain.

Tetap nombor yang sama.

Internet tanpa caj.
Top up RM30 FREE RM10.
Top up RM50 FREE RM20.

Berbaloi... memang berbaloi-baloi...
Anda, bila lagi...?

Segalanya mudah,
dunia dihujung jari,
Hanya dengan SN2 saya ini.
(Dirumah, memanglah auto online... WIFI UNIFI.... 

Namun, itu tidak bermaksud 24jam juga saya perlu belek fon... 
Banyak kerja berfaedah lain saya perlu buat na... Nak tanda kertas periksa contohnya...)

Dah beli, dah baca ke Kitab Teknik SEO Merah Jambu?



Masih BERDOABUATMH370.

Moga ruh 529IkhwanulMuslimin yang syahid dirahmati Allah SWT.


K, bai
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 orang yang sudi komen:

  1. Kawan nak join kena bayar RM90 jugak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeap. Dah naik rega simkadnya... untung sy join dulu... :)

      Delete
  2. Assalamualaikum kak ieta, entri hilang? sebab apa tu? bestnya pakai tunetalk~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. udate entri guna fon. entah tertekan apa ntahla... tetiba hilang. sobar je la... lastly, ambik je posting yg kat fb... kan dh jd se entri... bijak2. hehe...

      Delete
  3. Pendapatan pasif dari tune talk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak buat all out. main2 je... tp mmg jimat prepaid sy :)

      Delete
  4. Bila semuanya auto...sikit sebanyak memudahkan urusan seharian juga..betul tak sis?

    ReplyDelete
  5. salam.

    jm dah join

    singgah

    jm @ http://jmbelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. haha.. dia ingat kita tak tido 24 jam..
    btw, tq jadi follower sy ke-470. :-)

    ReplyDelete
  7. macam mana asyik hilang je, virus lagi ke agaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agaknya la Tuan. sekarang ni saya blogwalking n menaip guna fon je...
      tapi saya cuba lebih berhati2 dah sekarang ni. Mehnah blogging ni...

      Delete
  8. Macam best jer simcard tune talk tu...
    Nak kene cari tahu ni...

    ReplyDelete
  9. Oh...saya xde smartphone, tak tau pasal ni... Laptop jugalah tempat segala2nye. Ketinggalan betullah...

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *