Penghinaan terhadap Islam

Wordless Of Wednesday, Al-Quran, Isu Semasa, Islam dihina, Al-Quran dihina, Masjid diceroboh, Manusia durjana, Manusia berhati syaitan, Murtad, Apa tindakan Jabatan Agama Islam?, Jabatan Agama Islam, Limbongan, Melaka,http://www.blogieta.com/2014/03/penghinaan-terhadap-islam.html


Search Description Wordless Of Wednesday, Al-Quran, Isu Semasa, Islam dihina, Al-Quran dihina, Masjid diceroboh, Manusia durjana, Manusia berhati syaitan, Murtad, Apa tindakan Jabatan Agama Islam?, Jabatan Agama Islam, Limbongan, Melaka,http://www.blogieta.com/2014/03/penghinaan-terhadap-islam.html







Comments

  1. Assalamualaikum kak ieta. semalam tengok gambar ni. sakit betul hati.. siapalah yang kejam sangat buat camni... semoga dibukakan hatinya untuk bertaubat ~~~

    ReplyDelete
  2. aah
    MG pun dapat gamba2 ni smalam ..cuma xsempat lak nk buat entri .
    eish ..keje spe ntah ni ..
    cctv xd ke :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengahari semalam dengar polis cakap kat tv "kes ni ditutup sebab yang buat ni mental problem"
      Malam semalam tengok ada menteri suruh pasang cctv.
      mmmmmmmmm....

      Delete
  3. kasihan betul pada orang yang melakukan, sesungguhnya dia berbuat perkara yang tak berfaedah...dan dia sebenarnya menyakiti hatinya sendiri

    ReplyDelete
  4. dgr kate suspek dh kena tangkap...

    ReplyDelete
  5. suspek dah ditangkap polis. td tgk berita. polis kata org yg bt ni ada sakit mental usia bru 26 tahun.

    ReplyDelete
  6. dah kena tangkap, ktanya sakit mental...isk2

    ReplyDelete
  7. ada tengok kat facebook, yang buat benda ne orang sakit mental.
    kantoi bila pegi hospital nak check kaki terkena kaca.
    rupanye kaca kat pintu msji yg disepak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah tu cikgu Nick, tp malam tadi plak kak dengar 3 orang depa nih. semua sakit mental ker? Mudah2an depa insaf dan bertambah sihat hendaknya. Amiin... Takmo dah dengar macam2 spikulasi lagi tentang bab2 hina masjid dan Islam ni... Sedih...

      Delete
  8. Mengapa harus selalu Islam? inilah yang menjadi renungan kita agar kedepannya Islam tidak lagi diremehkan...

    ReplyDelete
  9. orang takda akai ja buat camni... hilang pedoman ka apa...

    ReplyDelete
  10. Allah. Al-Qur'an akan tetap mulia meski bagaimanapun tipu daya mereka untuk menghinakannya

    ReplyDelete
  11. Hmm.. Macam-macam depa ni..

    ReplyDelete
  12. keterlauan bgt tuh orang mba yang ngelakuin kaya gtu, mudah2an orang tersebut di kasih kesadaran dan mendapat balasan yang setimpal

    ReplyDelete
  13. astagfirulloh,, yg melakukan pasti akan kena akibatnya, Cepat atau lambat.

    ReplyDelete
  14. Penghinaan seperti apa yang disimpulkan dari gambar gambar tanpa ada orang yang terlihat melakukannya?

    Bagaimana kalau yang melakukannya adalah sesama umat Islamn lalu kemudian diphoto seolash olah sebuah kejadian?

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.