PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 orang yang sudi komen:

  1. Assalamualaikum kak ieta. semalam tengok gambar ni. sakit betul hati.. siapalah yang kejam sangat buat camni... semoga dibukakan hatinya untuk bertaubat ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entahla Sheila... sedih betul akak tengok....

      Delete
  2. aah
    MG pun dapat gamba2 ni smalam ..cuma xsempat lak nk buat entri .
    eish ..keje spe ntah ni ..
    cctv xd ke :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengahari semalam dengar polis cakap kat tv "kes ni ditutup sebab yang buat ni mental problem"
      Malam semalam tengok ada menteri suruh pasang cctv.
      mmmmmmmmm....

      Delete
  3. kasihan betul pada orang yang melakukan, sesungguhnya dia berbuat perkara yang tak berfaedah...dan dia sebenarnya menyakiti hatinya sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga beliau insaf dan segera bertaubat. Amiin...

      Delete
  4. dgr kate suspek dh kena tangkap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah, macam2 spikulasi akak dengar dari gambar ni

      Delete
  5. suspek dah ditangkap polis. td tgk berita. polis kata org yg bt ni ada sakit mental usia bru 26 tahun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... betul lah berita yg tengahari semalam kak dengar tu... Thanks Farah

      Delete
  6. dah kena tangkap, ktanya sakit mental...isk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ish3... tapi dengarnya 3 orang yang buat tu... tiga2 orang tu sakit mental ke?

      Delete
  7. ada tengok kat facebook, yang buat benda ne orang sakit mental.
    kantoi bila pegi hospital nak check kaki terkena kaca.
    rupanye kaca kat pintu msji yg disepak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah tu cikgu Nick, tp malam tadi plak kak dengar 3 orang depa nih. semua sakit mental ker? Mudah2an depa insaf dan bertambah sihat hendaknya. Amiin... Takmo dah dengar macam2 spikulasi lagi tentang bab2 hina masjid dan Islam ni... Sedih...

      Delete
  8. Mengapa harus selalu Islam? inilah yang menjadi renungan kita agar kedepannya Islam tidak lagi diremehkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dunia akhir zaman Islam kembali dagang... :'(

      Delete
  9. orang takda akai ja buat camni... hilang pedoman ka apa...

    ReplyDelete
  10. Allah. Al-Qur'an akan tetap mulia meski bagaimanapun tipu daya mereka untuk menghinakannya

    ReplyDelete
  11. Hmm.. Macam-macam depa ni..

    ReplyDelete
  12. keterlauan bgt tuh orang mba yang ngelakuin kaya gtu, mudah2an orang tersebut di kasih kesadaran dan mendapat balasan yang setimpal

    ReplyDelete
  13. astagfirulloh,, yg melakukan pasti akan kena akibatnya, Cepat atau lambat.

    ReplyDelete
  14. Penghinaan seperti apa yang disimpulkan dari gambar gambar tanpa ada orang yang terlihat melakukannya?

    Bagaimana kalau yang melakukannya adalah sesama umat Islamn lalu kemudian diphoto seolash olah sebuah kejadian?

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *