CARI DI SINI

05 March 2014

Penghinaan terhadap Islam

Wordless Of Wednesday, Al-Quran, Isu Semasa, Islam dihina, Al-Quran dihina, Masjid diceroboh, Manusia durjana, Manusia berhati syaitan, Murtad, Apa tindakan Jabatan Agama Islam?, Jabatan Agama Islam, Limbongan, Melaka,http://www.blogieta.com/2014/03/penghinaan-terhadap-islam.html


Search Description Wordless Of Wednesday, Al-Quran, Isu Semasa, Islam dihina, Al-Quran dihina, Masjid diceroboh, Manusia durjana, Manusia berhati syaitan, Murtad, Apa tindakan Jabatan Agama Islam?, Jabatan Agama Islam, Limbongan, Melaka,http://www.blogieta.com/2014/03/penghinaan-terhadap-islam.html







25 comments:

  1. Assalamualaikum kak ieta. semalam tengok gambar ni. sakit betul hati.. siapalah yang kejam sangat buat camni... semoga dibukakan hatinya untuk bertaubat ~~~

    ReplyDelete
  2. aah
    MG pun dapat gamba2 ni smalam ..cuma xsempat lak nk buat entri .
    eish ..keje spe ntah ni ..
    cctv xd ke :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengahari semalam dengar polis cakap kat tv "kes ni ditutup sebab yang buat ni mental problem"
      Malam semalam tengok ada menteri suruh pasang cctv.
      mmmmmmmmm....

      Delete
  3. kasihan betul pada orang yang melakukan, sesungguhnya dia berbuat perkara yang tak berfaedah...dan dia sebenarnya menyakiti hatinya sendiri

    ReplyDelete
  4. dgr kate suspek dh kena tangkap...

    ReplyDelete
  5. suspek dah ditangkap polis. td tgk berita. polis kata org yg bt ni ada sakit mental usia bru 26 tahun.

    ReplyDelete
  6. dah kena tangkap, ktanya sakit mental...isk2

    ReplyDelete
  7. ada tengok kat facebook, yang buat benda ne orang sakit mental.
    kantoi bila pegi hospital nak check kaki terkena kaca.
    rupanye kaca kat pintu msji yg disepak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah tu cikgu Nick, tp malam tadi plak kak dengar 3 orang depa nih. semua sakit mental ker? Mudah2an depa insaf dan bertambah sihat hendaknya. Amiin... Takmo dah dengar macam2 spikulasi lagi tentang bab2 hina masjid dan Islam ni... Sedih...

      Delete
  8. Mengapa harus selalu Islam? inilah yang menjadi renungan kita agar kedepannya Islam tidak lagi diremehkan...

    ReplyDelete
  9. orang takda akai ja buat camni... hilang pedoman ka apa...

    ReplyDelete
  10. Allah. Al-Qur'an akan tetap mulia meski bagaimanapun tipu daya mereka untuk menghinakannya

    ReplyDelete
  11. Hmm.. Macam-macam depa ni..

    ReplyDelete
  12. keterlauan bgt tuh orang mba yang ngelakuin kaya gtu, mudah2an orang tersebut di kasih kesadaran dan mendapat balasan yang setimpal

    ReplyDelete
  13. astagfirulloh,, yg melakukan pasti akan kena akibatnya, Cepat atau lambat.

    ReplyDelete
  14. Penghinaan seperti apa yang disimpulkan dari gambar gambar tanpa ada orang yang terlihat melakukannya?

    Bagaimana kalau yang melakukannya adalah sesama umat Islamn lalu kemudian diphoto seolash olah sebuah kejadian?

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan gang paranoid akhir zaman dan teori konspirasi yang gila isim keturunan atau isim makrifat.

Sila sabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, syirik, sesat dan khurafat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak dan bangkang sepenuhnya.

Saya benci perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya reject terus.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Jika mesej atau email saya sila nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana kenal saya.
3) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak laman sosial, sila nyatakan nama channel atau laman sosial anda kenal saya.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapan borang diberi.

Terima kasih 😊
Nama pena,
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger, Social Media Expert Coach. Pembekal Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *