PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Pengumuman Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia

As salam. Pasti ramai yang dah tahu, kelmarin sifu blogspot, Hasrul Hassan telah membuat "Pengumuman Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia" yang telah beliau anjurkan.  

Contest, Sponsor contest hasrulhassan.com, review contest, blogwalking, blogger malaysia, Ilmu Blogspot Blogger Malaysia, Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia, idea ilmu blogspot blogger Malaysia, Keputusan Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia, panduan blogspot malaysia, blog mesti baca, blog hebat, Tahniah, TV AL-HIJRAH, http://www.blogieta.com/2014/03/pengumuman-pemenang-kontes-ilmu.html
Bukan #Retis pun boleh ke sini tau... Ada la sebabnya saya ke sini jap tadi... hehe...
Walaupun sukar untuk membuat Pengumuman Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia namun akhirnya selesai juga. Yang pasti, penulisan dan apa yang mereka kongsikan pasti menambat hati sifu blog selaku penganjur. Seperkara yang menarik perhatian saya ialah, kesemua peserta menggunakan platform percuma iaitu blogspot. Ilmu yang mereka curahkan amat bermanfaat buat blogger-blogger baru seperti saya yang dah lama berblogging tetapi masih kurang ilmu SEO ni. Ini jelas dinyatakan oleh beliau seperti berikut :

"Serius. Semua hasil penulisan dan perkongsian peserta dalam Kontest Ilmu Blogspot Blogger Malaysia amat-amat baik sekali. Sangat baik sehingga saya jadi sukar untuk pilih siapa yang menang. Bagi saya, semua yang telah menyertai telahpun menang dengan sendirinya kerana kesudian berkongsi ilmu pengetahuan yang sangat-sangat berguna buat blogger Malaysia, khas dan khusus untuk blogger yang menggunakan platform percuma  blogspot."

Pengumuman Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia ini telah melibatkan 9 peserta dengan penulisan terbaik dalam usaha menyampaikan ilmu blogspot blogger Malaysia sehingga menyebabkan sifu +Hasrul Hassan terpaksa blogwalking beberapa kali ke blog peserta untuk memilih pemenang. 

Berikut adalah senarai Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia yang telah sifu +HASRUL HASSAN umumkan. Moh blogwalking sambil belajar ilmu dari mereka...


Hadiah Utama Tunai RM 400
Hadiah Tempat Pertama RM 200 
Hadiah Tempat Kedua RM 100
Hadiah Tempat Ketiga RM 50


Hadiah Saguhati RM 25


Petikan di bawah adalah antara kata-kata dari sifu yang menarik untuk saya kongsikan di sini...


"Takkan berkurang ilmu dan amal disebabkan kita memberi kepada yang lain" 
~ sifu Hasrul Hassan ~

Tahniah


Tahniah kepada semua Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger MalaysiaAnda semua memang hebat! Moga sumbangan idea ilmu blogspot blogger Malaysia dari para Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia ini tidak akan berhenti di sini sahaja untuk kongsikan apa yang telah mereka tahu.

Penganjur Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia ialah HASRULHASSAN.COM yang ditaja utama oleh Blog Hebat Syuhada1981.comDikbee.comAbangEnsem.comEjamOthman.comSaji.my serta ditaja bersama oleh Blog Mesti Baca Babyaimacomel.blogspot.comMawardiYunus.comMiziSempoi.comDindaMaisarra.blogspot.com,Ecadwinkyasha.comTerbaek.netDuniaFarisya.comPaly.myPhat.my dan Blog Ieta.


Hah, apalagi? Jom blogwalking jom... :)



Mak aih... kembang-kempis je idung teman bila sifu +HASRUL HASSAN tulis Blog ieta ni Blog Mesti Baca. Hah, rajin-rajin ye u ol u ol jenguk membaca di sini... :D

Psss... Esok pi dak Sehari bersama Blogger 2014 ( #SBB2014 A.K.A #SBBYEOS2014) tu? Teman In shaa Allah pi... Jumpa di sana, di sana... di sana...
SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 orang yang sudi komen:

  1. alhamdulillah.terima kasih juga buat akak sbb sudi jadi salah seorang sponsor =)

    ReplyDelete
  2. Dah terjah blog2 yang menang tu... memang gempak dan cukup kagum dengan mereka....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maka wajarlah sifu Hasrul beri kemenangan kpd mereka :)

      Delete
  3. Tahniah kepada semua pemenang. Lps ni sy kena bljar teknik SEO dgn mereka ni :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kpd semua pemenang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Maria rajin berkunjung ke blog ini :)

      Delete
  5. X sempat join contest nih.. tahniah semua
    Special for my dwar friend akma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia memang hebat... Trm kasih Nur Misnan sudi berkunjung :)

      Delete
  6. Alhamdulillah rezeki..tahniah erk kepada pemenang..

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada semua pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia, terbaiklah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang mereka dan sifu yg anjurkan sangat terbaik :)

      Delete
  8. Tahniah, pemenang. Walaupun saya tak menanh tapi puas hati boleh kongsi ilmu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe... cuba lagi dilain kali :)

      Delete
  9. Pemenang tu semua otai2 tu. Hihi. Tahniah pemenang.

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *