Pengumuman Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia

As salam. Pasti ramai yang dah tahu, kelmarin sifu blogspot, Hasrul Hassan telah membuat "Pengumuman Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia" yang telah beliau anjurkan.  

Contest, Sponsor contest hasrulhassan.com, review contest, blogwalking, blogger malaysia, Ilmu Blogspot Blogger Malaysia, Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia, idea ilmu blogspot blogger Malaysia, Keputusan Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia, panduan blogspot malaysia, blog mesti baca, blog hebat, Tahniah, TV AL-HIJRAH, http://www.blogieta.com/2014/03/pengumuman-pemenang-kontes-ilmu.html
Bukan #Retis pun boleh ke sini tau... Ada la sebabnya saya ke sini jap tadi... hehe...
Walaupun sukar untuk membuat Pengumuman Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia namun akhirnya selesai juga. Yang pasti, penulisan dan apa yang mereka kongsikan pasti menambat hati sifu blog selaku penganjur. Seperkara yang menarik perhatian saya ialah, kesemua peserta menggunakan platform percuma iaitu blogspot. Ilmu yang mereka curahkan amat bermanfaat buat blogger-blogger baru seperti saya yang dah lama berblogging tetapi masih kurang ilmu SEO ni. Ini jelas dinyatakan oleh beliau seperti berikut :

"Serius. Semua hasil penulisan dan perkongsian peserta dalam Kontest Ilmu Blogspot Blogger Malaysia amat-amat baik sekali. Sangat baik sehingga saya jadi sukar untuk pilih siapa yang menang. Bagi saya, semua yang telah menyertai telahpun menang dengan sendirinya kerana kesudian berkongsi ilmu pengetahuan yang sangat-sangat berguna buat blogger Malaysia, khas dan khusus untuk blogger yang menggunakan platform percuma  blogspot."

Pengumuman Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia ini telah melibatkan 9 peserta dengan penulisan terbaik dalam usaha menyampaikan ilmu blogspot blogger Malaysia sehingga menyebabkan sifu +Hasrul Hassan terpaksa blogwalking beberapa kali ke blog peserta untuk memilih pemenang. 

Berikut adalah senarai Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia yang telah sifu +HASRUL HASSAN umumkan. Moh blogwalking sambil belajar ilmu dari mereka...


Hadiah Utama Tunai RM 400
Hadiah Tempat Pertama RM 200 
Hadiah Tempat Kedua RM 100
Hadiah Tempat Ketiga RM 50


Hadiah Saguhati RM 25


Petikan di bawah adalah antara kata-kata dari sifu yang menarik untuk saya kongsikan di sini...


"Takkan berkurang ilmu dan amal disebabkan kita memberi kepada yang lain" 
~ sifu Hasrul Hassan ~

Tahniah


Tahniah kepada semua Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger MalaysiaAnda semua memang hebat! Moga sumbangan idea ilmu blogspot blogger Malaysia dari para Pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia ini tidak akan berhenti di sini sahaja untuk kongsikan apa yang telah mereka tahu.

Penganjur Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia ialah HASRULHASSAN.COM yang ditaja utama oleh Blog Hebat Syuhada1981.comDikbee.comAbangEnsem.comEjamOthman.comSaji.my serta ditaja bersama oleh Blog Mesti Baca Babyaimacomel.blogspot.comMawardiYunus.comMiziSempoi.comDindaMaisarra.blogspot.com,Ecadwinkyasha.comTerbaek.netDuniaFarisya.comPaly.myPhat.my dan Blog Ieta.


Hah, apalagi? Jom blogwalking jom... :)



Mak aih... kembang-kempis je idung teman bila sifu +HASRUL HASSAN tulis Blog ieta ni Blog Mesti Baca. Hah, rajin-rajin ye u ol u ol jenguk membaca di sini... :D

Psss... Esok pi dak Sehari bersama Blogger 2014 ( #SBB2014 A.K.A #SBBYEOS2014) tu? Teman In shaa Allah pi... Jumpa di sana, di sana... di sana...

Comments

  1. alhamdulillah.terima kasih juga buat akak sbb sudi jadi salah seorang sponsor =)

    ReplyDelete
  2. Dah terjah blog2 yang menang tu... memang gempak dan cukup kagum dengan mereka....

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang. Lps ni sy kena bljar teknik SEO dgn mereka ni :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kpd semua pemenang...

    ReplyDelete
  5. X sempat join contest nih.. tahniah semua
    Special for my dwar friend akma

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki..tahniah erk kepada pemenang..

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada semua pemenang Kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia, terbaiklah.

    ReplyDelete
  8. Tahniah, pemenang. Walaupun saya tak menanh tapi puas hati boleh kongsi ilmu.

    ReplyDelete
  9. Pemenang tu semua otai2 tu. Hihi. Tahniah pemenang.

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.