PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 orang yang sudi komen:

  1. Sabar aje lah time sesak teruk gtu...

    ReplyDelete
  2. "Sesungguhnya kita adalah kepunyaan Allah dan kepada Allah jualah kita kembali"

    ReplyDelete
  3. Mmg boring klu jln sesak.. sabar jelah.. Salam Rabu Ieta.. :)

    ReplyDelete
  4. serabut kalau time2 jam ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun... tapi nak buat macamana... redah je la...

      Delete
  5. hari hari kak farah mengadap ni...

    ReplyDelete
  6. Gambar akhir tu, insaf tu...

    ReplyDelete
  7. Tinggal di sini juga takde jem...Mai le tinggal kat KKB ni...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dapat nak ke sana BM... keluarga semua di sini ^__^

      Delete
  8. Yang last tu tengah jem juga ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeap. itulah sebenarnya yg menyebabkan jem. Accident ada kematian

      Delete
  9. Berapa lama sangkut dalam sesak tu?

    ReplyDelete
  10. jem sebab eksiden rupenye.. bila bawa kereta mmg kene fokus dan berhati2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hilang fokus mcm2 boleh terjdi... trm kasih berkunjung

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *