19 March 2014

Wordless of Wednesday 29 : Jalan Raya Sesak, Jam Teruk

20 comments:

  1. Sabar aje lah time sesak teruk gtu...

    ReplyDelete
  2. "Sesungguhnya kita adalah kepunyaan Allah dan kepada Allah jualah kita kembali"

    ReplyDelete
  3. Mmg boring klu jln sesak.. sabar jelah.. Salam Rabu Ieta.. :)

    ReplyDelete
  4. serabut kalau time2 jam ni..huhu

    ReplyDelete
  5. hari hari kak farah mengadap ni...

    ReplyDelete
  6. Gambar akhir tu, insaf tu...

    ReplyDelete
  7. Tinggal di sini juga takde jem...Mai le tinggal kat KKB ni...hehe

    ReplyDelete
  8. Yang last tu tengah jem juga ke?

    ReplyDelete
  9. Berapa lama sangkut dalam sesak tu?

    ReplyDelete
  10. jem sebab eksiden rupenye.. bila bawa kereta mmg kene fokus dan berhati2..

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?