PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Wordless Of Wednesday 30 : Yeayyy... Saya ada Baju KBBA...

Wordless Of Wednesday, Kelab Blogger Ben Ashaari, Baju Korporat Kelab Blogger Ben Ashaari, Tshirt Kelab Blogger Ben Ashaari, Ben Ashaari, http://www.blogieta.com/2014/03/yeayyy-saya-ada-baju-kbba.html



SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 orang yang sudi komen:

  1. Assalamualaikum kak ieta. lawa baju ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang lawa. huhu... best giler ada baku ni...

      Delete
  2. wah gitewww, congrats kak ieta.... farah tumpang happy untuk kak ieta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baju ni buat akak happy... ada link blog tp yg lama la Farah coz ms buat ni lom tukar domain lg

      Delete
  3. Replies
    1. Tak ingat.... Lama dah beli ni... online je. Kena pm Angah Judin kat fb sy. hihi

      Delete
  4. wah..bestnya2 kak ita..ada baju kbba...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Memang best Syuhada sebab ada link blog sendiri juga. Cuma tu link blog yg lama sebelum tukar domain :)

      Delete
  6. Bestnya ada baju link blog sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Bunda. Ni semua rezqi dari duit blogging ^__^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *