26 March 2014

Wordless Of Wednesday 30 : Yeayyy... Saya ada Baju KBBA...

Wordless Of Wednesday, Kelab Blogger Ben Ashaari, Baju Korporat Kelab Blogger Ben Ashaari, Tshirt Kelab Blogger Ben Ashaari, Ben Ashaari, http://www.blogieta.com/2014/03/yeayyy-saya-ada-baju-kbba.html



14 comments:

  1. Assalamualaikum kak ieta. lawa baju ~~~

    ReplyDelete
  2. wah gitewww, congrats kak ieta.... farah tumpang happy untuk kak ieta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baju ni buat akak happy... ada link blog tp yg lama la Farah coz ms buat ni lom tukar domain lg

      Delete
  3. Replies
    1. Tak ingat.... Lama dah beli ni... online je. Kena pm Angah Judin kat fb sy. hihi

      Delete
  4. wah..bestnya2 kak ita..ada baju kbba...

    ReplyDelete
  5. wahhh..bestnya kak ieta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best Syuhada sebab ada link blog sendiri juga. Cuma tu link blog yg lama sebelum tukar domain :)

      Delete
  6. Bestnya ada baju link blog sendiri...

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *