29 April 2014

1st Mini GA by NaNie DeaN

Semangat pula nak join "1st Mini GA by NaNie DeaN" ni... Sekadar beri sokongan dan teruja melihat antara hadiahnya ialah buku.


1st Mini GA by NaNie DeaN, Giveaway, Cara up follower, Blogwalking, Blog ieta, Cara blogwalking, Blogger Nanie Dean, Nanie Dean, http://www.blogieta.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html
Klik banner untuk join

Simple rules 1st Mini GA by NaNie DeaN :
  • Follow blog NaNie Dean
  • Copy banner dan link kan semula ke entry INI
  • Buat entry dengan tajuk : 1st Mini GA by NaNie DeaN.
  • Dah settle semua, tinggalkan link entry tu di ruangan komen ini.
  • Pemenang akan di pilih berdasarkan cabutan bertuah oleh anak2 KN (cabut nombor)

Hadiah 1st Mini GA by NaNie DeaN :
  • 2 pemenang utama : Sebuah buku yang dipilih sendiri di MPH online berharga RM25 dan ke bawah.
  • 5 pemenang saguhati : Cenderahati dari Terengganu

Semua peserta 1st Mini GA by NaNie DeaN akan dimasukkan ke bloglist KN1st Mini GA by NaNie Dean ini akan tamat pada 4 May 2014.

14 comments:

  1. salam. all the best ya..^^

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi support 1st Mini GA by NaNie DeaN. Semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya...

    Jom lihat senarai peserta:
    http://naniedean.blogspot.com/2014/04/senarai-peserta-1st-mini-ga-by-nanie.html

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... ieta,

    moga berjaya dalam segmen yer.. all the best.. sukses selalu.

    mselim3

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum .. kita datang dari segmen yang sama .. ;)

    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?