CARI DI SINI

29 April 2014

1st Mini GA by NaNie DeaN

Semangat pula nak join "1st Mini GA by NaNie DeaN" ni... Sekadar beri sokongan dan teruja melihat antara hadiahnya ialah buku.


1st Mini GA by NaNie DeaN, Giveaway, Cara up follower, Blogwalking, Blog ieta, Cara blogwalking, Blogger Nanie Dean, Nanie Dean, http://www.blogieta.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html
Klik banner untuk join

Simple rules 1st Mini GA by NaNie DeaN :
  • Follow blog NaNie Dean
  • Copy banner dan link kan semula ke entry INI
  • Buat entry dengan tajuk : 1st Mini GA by NaNie DeaN.
  • Dah settle semua, tinggalkan link entry tu di ruangan komen ini.
  • Pemenang akan di pilih berdasarkan cabutan bertuah oleh anak2 KN (cabut nombor)

Hadiah 1st Mini GA by NaNie DeaN :
  • 2 pemenang utama : Sebuah buku yang dipilih sendiri di MPH online berharga RM25 dan ke bawah.
  • 5 pemenang saguhati : Cenderahati dari Terengganu

Semua peserta 1st Mini GA by NaNie DeaN akan dimasukkan ke bloglist KN1st Mini GA by NaNie Dean ini akan tamat pada 4 May 2014.

14 comments:

  1. salam. all the best ya..^^

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi support 1st Mini GA by NaNie DeaN. Semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya...

    Jom lihat senarai peserta:
    http://naniedean.blogspot.com/2014/04/senarai-peserta-1st-mini-ga-by-nanie.html

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... ieta,

    moga berjaya dalam segmen yer.. all the best.. sukses selalu.

    mselim3

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum .. kita datang dari segmen yang sama .. ;)

    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan gang paranoid akhir zaman dan teori konspirasi yang gila isim keturunan atau isim makrifat.

Sila sabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, syirik, sesat dan khurafat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak dan bangkang sepenuhnya.

Saya benci perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya reject terus.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Jika mesej atau email saya sila nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana kenal saya.
3) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak laman sosial, sila nyatakan nama channel atau laman sosial anda kenal saya.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapan borang diberi.

Terima kasih 😊
Nama pena,
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger, Social Media Expert Coach. Pembekal Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *