PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Search Description Wordless Of Wednesday, Giveaway, Giveaway Hasrul Hassan, hasrulhassan.com, Aku Blogger dan Hasrul Hassan, Giveaway Aku Blogger dan Hasrul Hassan, Aku Blogger, Blogger, Segmen Blogger Hasrul Hassan, Blog ieta, Sepetang Bersama Ye'os 2014, Sepetang Bersama Blogger2014, SBBYEOS2014, SBB2014, http://www.blogieta.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html, www.ieta-myblog.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Wordless Of Wednesday – Setiap hari rabu semua blogger akan menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pembaca untuk buat penilaian dan komen mengenainya.
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

22 orang yang sudi komen:

  1. untung kak ieta ada gambar ngan tuan HH tu...
    cik akak pun nak join gak...tapi gambar tak ada..huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe cik akak... boleh je guna snipping tool atau software pizap atau picsart utk crop n pastegambar tu...try ya nanti ^__^

      Delete
  2. All the best ..
    Lya singgah dr segmen yg sama ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih berkunjung ^__^

      Delete
    2. Salam Kak ..Tq yer sudi singgah blog Lya ..
      Tq so much ya kak ...

      Delete
    3. Sama2.... blogger memang perlu saling kunjung mengunjung... ^__^

      Delete
  3. selamat bersegmen. all the best ye kak ieta..

    ReplyDelete
  4. Uikss .. habis kena print screen ...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idea last minute dlm kelam kabut rehat than nak masuk kelas, mcmtu je lah yg saya termampu buat sifu.
      Bukti tu sifu... hehe

      Delete
  5. Untunglah kenal rapat dgn abg h.h.. Gud luck awk http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck juga untuk awak ya.
      Biasa2 je... HH Sifu saya dlm blogging ^__^

      Delete
  6. salam...
    datang singgah sini...
    btw good luck..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/04/tangisan-seribu-makna.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks berkunjung ^__^
      Sudah berkunjung juga :)

      Delete
  7. Salam datang dari segmen yang sama.. good luck

    http://realiticikpin.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi berkunjung ya ^__^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *