CARI DI SINI

23 April 2014

Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Search Description Wordless Of Wednesday, Giveaway, Giveaway Hasrul Hassan, hasrulhassan.com, Aku Blogger dan Hasrul Hassan, Giveaway Aku Blogger dan Hasrul Hassan, Aku Blogger, Blogger, Segmen Blogger Hasrul Hassan, Blog ieta, Sepetang Bersama Ye'os 2014, Sepetang Bersama Blogger2014, SBBYEOS2014, SBB2014, http://www.blogieta.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html, www.ieta-myblog.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Wordless Of Wednesday – Setiap hari rabu semua blogger akan menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pembaca untuk buat penilaian dan komen mengenainya.

22 comments:

  1. tiqa singgah sini kak ieta! :)

    ReplyDelete
  2. untung kak ieta ada gambar ngan tuan HH tu...
    cik akak pun nak join gak...tapi gambar tak ada..huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe cik akak... boleh je guna snipping tool atau software pizap atau picsart utk crop n pastegambar tu...try ya nanti ^__^

      Delete
  3. All the best ..
    Lya singgah dr segmen yg sama ..

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen. all the best ye kak ieta..

    ReplyDelete
  5. Uikss .. habis kena print screen ...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idea last minute dlm kelam kabut rehat than nak masuk kelas, mcmtu je lah yg saya termampu buat sifu.
      Bukti tu sifu... hehe

      Delete
  6. Untunglah kenal rapat dgn abg h.h.. Gud luck awk http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete
  7. salam...
    datang singgah sini...
    btw good luck..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/04/tangisan-seribu-makna.html

    ReplyDelete
  8. Salam datang dari segmen yang sama.. good luck

    http://realiticikpin.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

UNDANG-UNDANG





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM







Tulis Cadangan Atau Pertanyaan Di Sini

Name

Email *

Message *