CARI DI SINI

04 April 2014

AWAK NAK POLIGAMI?

Macam best je tajuk ni kan? AWAK NAK POLIGAMI? Bikin gempak  je kan?

Ini adalah perbualan sepasang suami isteri semasa on the way  ke Restoran Wong Solo untuk menikmati makan malam di sana.

Isteri: B, awak nak poligami?
Suami: (tak jawab, tapi terus pandang isteri sambil tersengih-sengih)
Isteri: Eh, yang awak sengih-sengih ni kenapee??
Suami: (masih teruskan menyengih)
Isteri: Eh, lerghhh...bukan poligami yg tu lah! Saye tanye pasal air poligami!
Suami: (sambil tersengih) Maluu la awak tanye kite camtu... (sengih lagi)
Isteri: -___-

Awak nak poligami? ni bukanlah nak highlight isu poligami... Sebab saya sudah pernah buat dua (2) artikel tentang Poligami. Malas dah nak buat lagi entri sebegini. Tapi sebab nak berkongsi dengan pembaca tentang Restoran Wong Solo yang ada air poligami tu, terpaksalah publish perbualan kelakar bertajuk Awak nak poligami? ni. Kelakar tak? Saya rasa kelakar sebab masa diceritakan saya gelak sampai keluar air mata. Hehe.

Dah beli, dah baca ke Kitab Teknik SEO Merah Jambu?

Jom layan jap video ni


Pssss....
Dah baca artikel membuka minda dari Tuan Denaihati tentang Diego Garcia dan hasil kajian  Datuk Kapten Nik Huzlan Nik Hussain Bekas Ketua Pilot MAS tentang MH370? Apapun, mari bersama kita berDoa Buat MH370 agar segala kemusykilan lekas terlerai dengan segera...

8 comments:

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *