PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

AWAK NAK POLIGAMI?

Macam best je tajuk ni kan? AWAK NAK POLIGAMI? Bikin gempak  je kan?

Ini adalah perbualan sepasang suami isteri semasa on the way  ke Restoran Wong Solo untuk menikmati makan malam di sana.

Isteri: B, awak nak poligami?
Suami: (tak jawab, tapi terus pandang isteri sambil tersengih-sengih)
Isteri: Eh, yang awak sengih-sengih ni kenapee??
Suami: (masih teruskan menyengih)
Isteri: Eh, lerghhh...bukan poligami yg tu lah! Saye tanye pasal air poligami!
Suami: (sambil tersengih) Maluu la awak tanye kite camtu... (sengih lagi)
Isteri: -___-

Awak nak poligami? ni bukanlah nak highlight isu poligami... Sebab saya sudah pernah buat dua (2) artikel tentang Poligami. Malas dah nak buat lagi entri sebegini. Tapi sebab nak berkongsi dengan pembaca tentang Restoran Wong Solo yang ada air poligami tu, terpaksalah publish perbualan kelakar bertajuk Awak nak poligami? ni. Kelakar tak? Saya rasa kelakar sebab masa diceritakan saya gelak sampai keluar air mata. Hehe.

Dah beli, dah baca ke Kitab Teknik SEO Merah Jambu?

Jom layan jap video ni

video

Pssss....
Dah baca artikel membuka minda dari Tuan Denaihati tentang Diego Garcia dan hasil kajian  Datuk Kapten Nik Huzlan Nik Hussain Bekas Ketua Pilot MAS tentang MH370? Apapun, mari bersama kita berDoa Buat MH370 agar segala kemusykilan lekas terlerai dengan segera...
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. air poligami..? macam first time je dgr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun baru je dengar. Air poligami ialah air campuran pelbagai buah2an tempatan. Ada yg suka kata sedap. Yang tak suka kara tak sedap. Itulah air poligami. Terima kasih... ^__^

      Delete
    2. air poligami @ jus poligami?
      saya pernah dengar jus poligami..

      Delete
    3. betul lah tu... sama je... :D

      Delete
  2. ingat nak bagi payung emas/lampu hijau...mungkin ada yang senyum sampai kening...heee

    ReplyDelete
  3. Air poligami pun ada ke? Hahaha. baru tahu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah tu... saya pun gelihati gak :D

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *