PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Kaedah mudah melipat kain baju

Ahha... hari ni saya nak kongsi dengan anda "Kaedah mudah melipat kain baju".



Dah lama saya mencari Kaedah mudah melipat kain baju ni. Kadangkala termenung juga saya melihat kain-baju yang dah bertimbun biak dan berbakul-bakul di dalam rumah saya ni... Membasuh memang saya gemar. Tetapi, melipat kain baju... Ya Rabbi... bercintanya lah hai... Nak nak pulak baju baby yang kecil-kecil tuh. Sobar je la hai....


Solehah kan anak di dalam video di atas? Tentu anda inginkan anak cemerlang dan rajin seperti dalam video di atas. Melihat video di atas, sejuk rasa perut bila melihat anak ini padai dan bijak membantu ibunya melipat kain-baju.  Inginkan Anak Cemerlang dan solehah? Ketahui caranya dari laman web INI (Klik ler...) ♡♡♡

Tahukah anda, anda boleh jana wang online? Jom daftar SINI (Klik)Free Of Charge je... tanpa kos tersembunyi... Mudah dan jimat masa anda. Anda dapat wang berganda. Hanya Klik jee.... Eh, out of topic pulak... Sori2... :D

Kaedah mudah melipat kain baju ni buat saya terfikir untuk mencari alternatif lain supaya kain-baju tidak lagi menimbun di ruang rumah saya. Anda tahukah di mana nak membeli peralatan Kaedah mudah melipat kain baju ni? Atau anda ada idea bagaimana cara nak buat peralatan itu?
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 orang yang sudi komen:

  1. samala kita..lya pun bab2 melipat kain nie memang malas :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. wahh bagusnya. lately ni macam selalu je nampak blogger updated video cara mudah melipat kain baju. hehehehe nice sharing ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Strategi blogging nih Sheila... hehe...

      Delete
  3. alahai..comeynya.tapi bik iman ni pemls nk lipat bju

    ReplyDelete
  4. mmg sangat2 bercinta la nk melipat kain baju ni ;)

    ReplyDelete
  5. memang ada jual...tengok rakan blogger Lydia Miza ada beli.warna hijau dia punya.

    ReplyDelete
  6. Antara benda paling malas nak buat, liat baju... Nasib baik suami ada tolong lipat... ehhhh ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang nak cari alatnya kalo jumpa

      Delete
  7. Tadi kita ada baca tentang business melipat baju..menarik..nanti kita buat entry on that..memang salute dia orang..dia buata apa yang kita tak perbah fikir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah jumpa page tu.Ingat nk test marketla nanti... ^__^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *