CARI DI SINI

24 April 2014

Kaedah mudah melipat kain baju

Ahha... hari ni saya nak kongsi dengan anda "Kaedah mudah melipat kain baju".



Dah lama saya mencari Kaedah mudah melipat kain baju ni. Kadangkala termenung juga saya melihat kain-baju yang dah bertimbun biak dan berbakul-bakul di dalam rumah saya ni... Membasuh memang saya gemar. Tetapi, melipat kain baju... Ya Rabbi... bercintanya lah hai... Nak nak pulak baju baby yang kecil-kecil tuh. Sobar je la hai....


Solehah kan anak di dalam video di atas? Tentu anda inginkan anak cemerlang dan rajin seperti dalam video di atas. Melihat video di atas, sejuk rasa perut bila melihat anak ini padai dan bijak membantu ibunya melipat kain-baju.  Inginkan Anak Cemerlang dan solehah? Ketahui caranya dari laman web INI (Klik ler...) ♡♡♡

Tahukah anda, anda boleh jana wang online? Jom daftar SINI (Klik)Free Of Charge je... tanpa kos tersembunyi... Mudah dan jimat masa anda. Anda dapat wang berganda. Hanya Klik jee.... Eh, out of topic pulak... Sori2... :D

Kaedah mudah melipat kain baju ni buat saya terfikir untuk mencari alternatif lain supaya kain-baju tidak lagi menimbun di ruang rumah saya. Anda tahukah di mana nak membeli peralatan Kaedah mudah melipat kain baju ni? Atau anda ada idea bagaimana cara nak buat peralatan itu?

12 comments:

  1. samala kita..lya pun bab2 melipat kain nie memang malas :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. wahh bagusnya. lately ni macam selalu je nampak blogger updated video cara mudah melipat kain baju. hehehehe nice sharing ~~~

    ReplyDelete
  3. alahai..comeynya.tapi bik iman ni pemls nk lipat bju

    ReplyDelete
  4. mmg sangat2 bercinta la nk melipat kain baju ni ;)

    ReplyDelete
  5. memang ada jual...tengok rakan blogger Lydia Miza ada beli.warna hijau dia punya.

    ReplyDelete
  6. Antara benda paling malas nak buat, liat baju... Nasib baik suami ada tolong lipat... ehhhh ;p

    ReplyDelete
  7. Tadi kita ada baca tentang business melipat baju..menarik..nanti kita buat entry on that..memang salute dia orang..dia buata apa yang kita tak perbah fikir..

    ReplyDelete
  8. baguslah...pakai kotak je...

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan gang paranoid akhir zaman dan teori konspirasi yang gila isim keturunan atau isim makrifat.

Sila sabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, syirik, sesat dan khurafat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak dan bangkang sepenuhnya.

Saya benci perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya reject terus.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Jika mesej atau email saya sila nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana kenal saya.
3) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak laman sosial, sila nyatakan nama channel atau laman sosial anda kenal saya.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapan borang diberi.

Terima kasih 😊
Nama pena,
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger, Social Media Expert Coach. Pembekal Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *