Kaedah mudah melipat kain baju

Ahha... hari ni saya nak kongsi dengan anda "Kaedah mudah melipat kain baju".



Dah lama saya mencari Kaedah mudah melipat kain baju ni. Kadangkala termenung juga saya melihat kain-baju yang dah bertimbun biak dan berbakul-bakul di dalam rumah saya ni... Membasuh memang saya gemar. Tetapi, melipat kain baju... Ya Rabbi... bercintanya lah hai... Nak nak pulak baju baby yang kecil-kecil tuh. Sobar je la hai....


Solehah kan anak di dalam video di atas? Tentu anda inginkan anak cemerlang dan rajin seperti dalam video di atas. Melihat video di atas, sejuk rasa perut bila melihat anak ini padai dan bijak membantu ibunya melipat kain-baju.  Inginkan Anak Cemerlang dan solehah? Ketahui caranya dari laman web INI (Klik ler...) ♡♡♡

Tahukah anda, anda boleh jana wang online? Jom daftar SINI (Klik)Free Of Charge je... tanpa kos tersembunyi... Mudah dan jimat masa anda. Anda dapat wang berganda. Hanya Klik jee.... Eh, out of topic pulak... Sori2... :D

Kaedah mudah melipat kain baju ni buat saya terfikir untuk mencari alternatif lain supaya kain-baju tidak lagi menimbun di ruang rumah saya. Anda tahukah di mana nak membeli peralatan Kaedah mudah melipat kain baju ni? Atau anda ada idea bagaimana cara nak buat peralatan itu?

Comments

  1. samala kita..lya pun bab2 melipat kain nie memang malas :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. wahh bagusnya. lately ni macam selalu je nampak blogger updated video cara mudah melipat kain baju. hehehehe nice sharing ~~~

    ReplyDelete
  3. alahai..comeynya.tapi bik iman ni pemls nk lipat bju

    ReplyDelete
  4. mmg sangat2 bercinta la nk melipat kain baju ni ;)

    ReplyDelete
  5. memang ada jual...tengok rakan blogger Lydia Miza ada beli.warna hijau dia punya.

    ReplyDelete
  6. Antara benda paling malas nak buat, liat baju... Nasib baik suami ada tolong lipat... ehhhh ;p

    ReplyDelete
  7. Tadi kita ada baca tentang business melipat baju..menarik..nanti kita buat entry on that..memang salute dia orang..dia buata apa yang kita tak perbah fikir..

    ReplyDelete
  8. baguslah...pakai kotak je...

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.