CARI DI SINI

06 April 2014

Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As Salam. Macam best je kan? Entah kenapa entah lately ni sesuka sukinya hati ni nak turut serta Segmen atau Giveaway yang mudah dan simple-simple ni. Sementara nak siapkan entri baru...


Kali ni saya nak menyertai  Mini GA I LOVE MONOPOD by Emas Putih pula. Anda nak join? Klik je banner di bawah ni ya ^__^

GIVEAWAY, UPDATE BLOG, best, Giveaway yang mudah dan simple, Mini GA I LOVE MONOPOD by Emas Putih, Hadiah SUPERB !, Syarat simpler giler!!, http:///www.blogieta/2014/04/mini-ga-i-love-monopod-by-emas-putih.html

Hadiah SUPERB !
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih

Dah beli, dah baca ke Kitab Teknik SEO Merah Jambu?

Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)

22 comments:

  1. Hai. Blogwalking ^^

    Jemput join
    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    Hadiah: BAP cap, Produk Herbalife, Bawal Rose, Shawl Sugarscarf, Topup, Sabun Collagen dan banyak lagi !!!

    ReplyDelete
  2. Seronok tengok kerajinan menyertai GA, masih malu2 nak joint

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tips blogging : Jika entri deraf tak sempat edit, joint GA/Segmen/Contest. Sambil tu dapat tambah kenalan dan lihat kekreatifan blogger buat ayat dan uji minda kita... ^__^

      Delete
  3. semoga sukses yer untuk Mini GA I Love Monopod By Emas Putih ...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak ieta. semoga berjaya dan murah rezeki ya ~~~

    ReplyDelete
  5. good luck utk GA ni..

    ReplyDelete
  6. Gud Luck..Jemput join jugak...
    http://angguk2.blogspot.com/2014/04/siapa-takut-katak-boleh-follow-saya.html

    ReplyDelete

  7. Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/giveaway-simple-simple-by-shad.html (21 april 2014)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/mini-ga-i-love-monopod-by-emas-putih.html (12april )

    ReplyDelete
  8. saya datang singgah sini dari blog puan penganjur...
    all the best...

    ReplyDelete
  9. hi, singgah follow awak :)
    http://intansaffyna.blogspot.com/2014/04/mini-ga-i-love-monopod-by-emas-putih.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

UNDANG-UNDANG





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM







Tulis Cadangan Atau Pertanyaan Di Sini

Name

Email *

Message *