PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Senarai blogwalking 14.4.14

Sejak menyertai program SBBYEOS2014 anjuran Team Denaihati, saya belajar pelbagai cara blogger blogwalking dari rakan blogger lain.

Memang seronok jadi blogger ni sebenarnya. Di samping menimba ilmu, dapat menjana duit lagi... haaaa.... seronok....

Senarai blogwalking 14.4.14 ni sempena saya blogwalking pada tarikh 14.4.2014. Banyak manfaatnya. Manfaatnya tak ternilai, sama seperti faedah baca dan amalkan apa yang ada dalam Kitab Teknik SEO Merah Jambu. Yang belum ada, sila beli cepat sebelum Encik Titan naikkan harganya nanti ^__^


BLOGWALKING, belajar tentang buat duit dengan blogging, bisnes affiliate, bisnes online, blog, blog yang selalu dibaca, Blog yang selalu diterjah, cara meningkatkan traffik blog, PANDUAN BLOGGING, Perangkap Kitab Teknik SEO Merah Jambu, review blogger, Kitab Teknik SEO Merah Jambu, http://www.blogieta.com/2014/04/senarai-blogwalking-14414.html
Jangan sayang duit untuk tambah ilmu SEO. KLIK BANNER UNTUK BELI
Kredit banner untuk Denaihati
Dah lama sebenarnya saya nak buat Senarai blogwalking tapi selalu tak sempat, mata pun dah mengantuk sangat-sangat... Jom baca dan komen entri dalam Senarai blogwalking 14.4.14 ni.
  1. Shakiddo : Blog serasi bersama google
  2. Kid : Sebab tak update blog
  3. Ujang : WOW muka gua masuk Majalah Aroma
  4. Sheila : Mendobi pakaian baby
  5. Norminieza : Black Mango Cheese
  6. Encik Titan : Orang tak ada target nidia tak cukup tamak sebenarnya
  7. Farah Waheeda : Macam mana nak tahu anda pregnant.html
  8. Ainim Suju : Teh botol
  9. Tuan Sabree Hussin :Fokus atau pelbagaikan kaedah pemasaran
  10. Ustazah Ain : Semakan panggilan ujian kelayakan calon Guru UKCG
  11. Cekgu Norazimah : Bookmark dan sticker untuk terrbaik.html
  12. Tuan Amir Denaihati : Usahawan melayu jahil trade mark dan paten
  13. Nick Nashram : Tips mudah berjimat cermat untuk lamar Nurmujahidah
  14. Nami Namia : Cedera parah
  15. Ammar : Borang permohonan UPU Sesi Akademik 2014 2015 online

Tips banyakkan komen di blog : Rajin-rajin blogwalking dan rajin-rajinlah tinggalkan komen. Tapi ingat... bukan semua orang rajin dan ada masa untuk blogwalking.... Ramai silent reader... Happy blogging ^__^

Saya suka blogwalking. Anda  pula, best ke blogwalking?
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 orang yang sudi komen:

  1. Kalau ada masa,memang hani akan bw..tapi kalo tak ada masa sangat memang tak ley nak bw la..hihi...kalo mood berblogging tu turun naik.waktu tu la memang malas nk bw dan update entry..nice entry sis

    ReplyDelete
  2. Saya pun kadang-kadang tak sempat nak tinggalkan komen kat blog yang saya kunjungi :-)

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah mencuba sebaiknya walaupun tak dapat berblogwalking 100%.

    ReplyDelete
  4. senang bila ada shorcut ke entri macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang mudah tapi nk buat senarai ni mkn masa lagi2 bw dr fon ^__^

      Delete
  5. Assalamualaikum kak ieta. wahh ada link sheila sekali. nice la. hehehe ~~~

    ReplyDelete
  6. Pergh!!! Tak sangka blog saya tersenarai jugak dalam bloglist ni. Terima kasih sangat2

    ReplyDelete
  7. Lepas ni blog saya pun nak tersenarai jugak. Boleh tak? Hehehe

    ReplyDelete
  8. saya suka blogwalking...tapi kadang-kadang masa tu tak mencukupi... :)

    ReplyDelete
  9. Wahh.. Blogwalking sini pun cun.. byk info.. jemput merayap ke blog sy pula.. sihatgojes.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. apa kepentingan kta rekod senarai blog yang kita pernah BW?

    ReplyDelete
  11. saay suka bW..tp kadanga2 sampai terlebih masa..berjam2..haha

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *