PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Wordless Of Wednesday 31 : Advert dan Keyword

WORDLESS OF WEDNESDAY, Keyword Blog, Emas Putih 11, Kata kunci blog, Rabu Tanpa Kata, iklan, Advertorial, http://www.blogieta.com/2014/04/wordless-of-wednesday-31-advert-dan.html

SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 orang yang sudi komen:

  1. no. telefon pun ada orang search?

    ReplyDelete
  2. Nampaknya keyword jerebu menjadi carian di blog ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entri terhangat dalam blog ni. huhu

      Delete
  3. Replies
    1. Tu lah tu... dlm banyak2, yang tu paling top dlm blog ni

      Delete
  4. Uittt siap cr no phone tu..bahaya sungguh

    ReplyDelete
  5. banyak search pasal jerebu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Student ramai search topik tu sebab petnah wat artikel jerebu dulu

      Delete
  6. baguslah, ramai yang perihatin dengan jerebu, perihatin demi kesihatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau nak kata apa sebab tu lah entri paling top dlm blog ni. Susah juga nak buat entri sebegitu Tuan... perlu research betul2 n fakta kena tepat. Masa buat entri tu main buat je. Mmg tak sangka ramai student wat rujukan entri tu. Alhamdulillah...

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *