Wordless Of Wednesday 31 : Advert dan Keyword

WORDLESS OF WEDNESDAY, Keyword Blog, Emas Putih 11, Kata kunci blog, Rabu Tanpa Kata, iklan, Advertorial, http://www.blogieta.com/2014/04/wordless-of-wednesday-31-advert-dan.html

Comments

  1. no. telefon pun ada orang search?

    ReplyDelete
  2. Nampaknya keyword jerebu menjadi carian di blog ini...

    ReplyDelete
  3. Uittt siap cr no phone tu..bahaya sungguh

    ReplyDelete
  4. banyak search pasal jerebu..

    ReplyDelete
  5. baguslah, ramai yang perihatin dengan jerebu, perihatin demi kesihatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau nak kata apa sebab tu lah entri paling top dlm blog ni. Susah juga nak buat entri sebegitu Tuan... perlu research betul2 n fakta kena tepat. Masa buat entri tu main buat je. Mmg tak sangka ramai student wat rujukan entri tu. Alhamdulillah...

      Delete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.