CARI DI SINI

02 April 2014

Wordless Of Wednesday 31 : Advert dan Keyword

WORDLESS OF WEDNESDAY, Keyword Blog, Emas Putih 11, Kata kunci blog, Rabu Tanpa Kata, iklan, Advertorial, http://www.blogieta.com/2014/04/wordless-of-wednesday-31-advert-dan.html

12 comments:

  1. no. telefon pun ada orang search?

    ReplyDelete
  2. Nampaknya keyword jerebu menjadi carian di blog ini...

    ReplyDelete
  3. Uittt siap cr no phone tu..bahaya sungguh

    ReplyDelete
  4. banyak search pasal jerebu..

    ReplyDelete
  5. baguslah, ramai yang perihatin dengan jerebu, perihatin demi kesihatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau nak kata apa sebab tu lah entri paling top dlm blog ni. Susah juga nak buat entri sebegitu Tuan... perlu research betul2 n fakta kena tepat. Masa buat entri tu main buat je. Mmg tak sangka ramai student wat rujukan entri tu. Alhamdulillah...

      Delete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

UNDANG-UNDANG





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM







Tulis Cadangan Atau Pertanyaan Di Sini

Name

Email *

Message *