PENGENALAN RINGKAS

Blog Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog Kisah Cikgu ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup juga tips, tutorial blog dan pelbagai lagi panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca.

Terima kasih Follow Instagram Cikgu iEta dan Subscribe Channel Telegram Cikgu iEta dan sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai.

Wordless Of Wednesday 32 : Si Comel yang pelik

WORDLESS OF WEDNESDAY, Bayi, Baby, Bayi Comel, Baby comel, Anak, Anak Comel, Si Comel Yang Pelik, http://www.blogieta.com/2014/04/wordless-of-wednesday-32-si-comel-yang.html


WORDLESS OF WEDNESDAY, Bayi, Baby, Bayi Comel, Baby comel, Anak, Anak Comel, Si Comel Yang Pelik, http://www.blogieta.com/2014/04/wordless-of-wednesday-32-si-comel-yang.html

WORDLESS OF WEDNESDAY, Bayi, Baby, Bayi Comel, Baby comel, Anak, Anak Comel, Si Comel Yang Pelik, http://www.blogieta.com/2014/04/wordless-of-wednesday-32-si-comel-yang.html

SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 orang yang sudi komen:

  1. mesti pelik tengok mak dia tu. haha

    ReplyDelete
  2. pelik tengok kamera kot, sampai macam tu sekali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila fikir balik, kelakarnya anak aku nih... :D

      Delete
  3. saya yang lagi pelik .. alolololo tapi comel tau geram je kita hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal...akak lagi geram... ni masa 2 bulan. Skrg dia dah setahun, lagi lah comel... encem je... bangun pagi je senyum. Siap pik3 apa aje yg dia pegang... ^__^

      Delete
  4. Heee comelnya... nak cubit pipi sikit boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang lagi cubby pipinya sejak dah boleh makan macam2 :)

      Delete
  5. Seriusnya hehee.. comel.. :) :)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *