CARI DI SINI

09 April 2014

Wordless Of Wednesday 32 : Si Comel yang pelik

WORDLESS OF WEDNESDAY, Bayi, Baby, Bayi Comel, Baby comel, Anak, Anak Comel, Si Comel Yang Pelik, http://www.blogieta.com/2014/04/wordless-of-wednesday-32-si-comel-yang.html


WORDLESS OF WEDNESDAY, Bayi, Baby, Bayi Comel, Baby comel, Anak, Anak Comel, Si Comel Yang Pelik, http://www.blogieta.com/2014/04/wordless-of-wednesday-32-si-comel-yang.html

WORDLESS OF WEDNESDAY, Bayi, Baby, Bayi Comel, Baby comel, Anak, Anak Comel, Si Comel Yang Pelik, http://www.blogieta.com/2014/04/wordless-of-wednesday-32-si-comel-yang.html

10 comments:

  1. mesti pelik tengok mak dia tu. haha

    ReplyDelete
  2. pelik tengok kamera kot, sampai macam tu sekali.

    ReplyDelete
  3. saya yang lagi pelik .. alolololo tapi comel tau geram je kita hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal...akak lagi geram... ni masa 2 bulan. Skrg dia dah setahun, lagi lah comel... encem je... bangun pagi je senyum. Siap pik3 apa aje yg dia pegang... ^__^

      Delete
  4. Heee comelnya... nak cubit pipi sikit boleh?

    ReplyDelete
  5. Seriusnya hehee.. comel.. :) :)

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *