CIKGU IETA

Cikgu ieta berblogging dari tahun 2009. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

Baru siap satu...

"Baru siap satu..." Ada lagi 12 set... Kelas pagi ok lagi, sebab tak ramai. Kelas petang... ramai...

Baru siap satu... tanda kertas exam tu. Pehtu, hajat dihati setiap saat dan setiap jam nak update entri tapi tak mampu... Jadi, cuba setiap hari lah dahulu... Mungkin entri ni kurang ber SEO... Tapi tak mengapa... just try...

Baru siap satu... Kepala dah sakit macam nak pecah. Tadi taip by fhone pun laju-laju... Baru siap satu... Yang 12 set lagi tu, akan saya siapkan satu persatu berselang waktu mengajar dan kerja rumahtangga di dahulu... So, relax dahulu. K. Bai. Wassalam.

Jadi guru kena sabar...

Kisah guru, Tanda kertas periksa, Baru siap satu..., Rait kertas periksa, sakit kepala, Ada lagi 12 weh..., Jom Buat Duit dengan Affiliate, Pakar SEO, Jadi Guru Kena sabar

Psss....
Khas untuk anda yang bijak pandai! Jom Buat Duit dengan Affiliate guna teknik dan taktik hebat dari pakar SEO penulis Kitab Teknik SEO Merah Jambu (Klik)
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. Replies
    1. Ahamdulillah... Thanks Encik Mohd Hakim Faiz ^__^

      Delete
  2. sempat yer cikgu buat entry hihii:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah. time rehat tu lelaju taip. than time da abes kelas lelaju publish. mana dan je saya ni Cik @Nor Nazliana... ^__^

      Delete
  3. farah suka kak ieta tanda2 kertas ni...ihikss maybe i should be a teacher by then kannn?

    ReplyDelete
  4. saya pun ada 12 paper nak kena mark....minggu depan dah kena hantar...exam baru habis hari ini.....dugaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak wat camner kan Pok Cik? dah minat, kena la buat :D

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *