CARI DI SINI

22 May 2014

Baru siap satu...

"Baru siap satu..." Ada lagi 12 set... Kelas pagi ok lagi, sebab tak ramai. Kelas petang... ramai...

Baru siap satu... tanda kertas exam tu. Pehtu, hajat dihati setiap saat dan setiap jam nak update entri tapi tak mampu... Jadi, cuba setiap hari lah dahulu... Mungkin entri ni kurang ber SEO... Tapi tak mengapa... just try...

Baru siap satu... Kepala dah sakit macam nak pecah. Tadi taip by fhone pun laju-laju... Baru siap satu... Yang 12 set lagi tu, akan saya siapkan satu persatu berselang waktu mengajar dan kerja rumahtangga di dahulu... So, relax dahulu. K. Bai. Wassalam.

Jadi guru kena sabar...

Kisah guru, Tanda kertas periksa, Baru siap satu..., Rait kertas periksa, sakit kepala, Ada lagi 12 weh..., Jom Buat Duit dengan Affiliate, Pakar SEO, Jadi Guru Kena sabar

Psss....
Khas untuk anda yang bijak pandai! Jom Buat Duit dengan Affiliate guna teknik dan taktik hebat dari pakar SEO penulis Kitab Teknik SEO Merah Jambu (Klik)

8 comments:

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *