PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Blogwalking 2 : 300414


As salam. Ini entri yang saya namakan "Blogwalking 2 : 300414". Payah gak tau nak buat sebab blogwalking by fon je. Dahla tu... tadi terpadam plak tu...

Entri seperti entri Blogwalking 2 : 300414 ni saya buat semalam. Saya blogwalking bila saya lapang dan rasa nak blogwalking je. Senang cakap, ISA (Ikut Suka Aku) je lah... Cara saya blogwalking, saya akan baca selarat yang mampu dan tinggalkan jejak dengan komen mana-mana entri yang saya baca. Ikut pemilik blog lah nak balas kunjungan ke tidak atau balas komen saya di entrinya tu atau tidak sebab saya pun ambil masa untuk komen balik komen dalam blog saya ni. Tapi, blogwalking tu mesti... ha... nampak tak?^__^

Takmolah panjang lebar kan... Yang di bawah ni setakat setengahari dari pagi bila free. Anda klik dan jelajah je lah ya entri mereka di bawah ni ya ^__^

  1. ramaramapendek : Dah kenapa
  2. ramaramapendek : Food and drink
  3. naniedean : Thank you
  4. naniedean : Khas buatmu Nuffnang
  5. mselim3 : Entry Khas CPUV Nuffnang Darlie dan Whisper
  6. mselim3 : Hawa binti yazid suaminya dihormati
  7. wanmaruzen : Sekadar perkongsian
  8. wanmaruzen : Kenapa wanita menangis
  9. husnazahidi : CPUV whisper mesh cotton
  10. husnazahidi : Segmen first anniversary blog asha lya
  11. cikaadhirah : Maaf kan aad ya
  12. cikaadhirah : Terima kasih kak Mastura
  13. Yang ni semua pengomen entri saya join GA 1st mini GA by nanie dean tu.
  14. Yang ni yang saya nampak beliau ping kat group blogger di fb huseinrider : mesir kini
  15. Yang ni blogger Indonesia yang pernah ke blog ieta ni blogger-copast : Cara mendapatkan backlink gratis google melalui entri Cara saya blogwalking.
  16. Yang ni blogwalking tengah malam pagi sefi'ie namiacinta : Menuntut ilmu dengan denaihati

Blogwalking 2 : 300414 ni adalah blogwalking saya kali ke entah ke berapa kali entahla... tapi ni kali ke 2 saya nak buat entri a.k.a senaraikan blogwalking saya. Kali ni, setiap blog saya ambil 2 entri untuk saya kongsi dengan pembaca. Padahal... banyak lagi entri saya yang dok tersimpan dalam deraf. Sobar je la... Takpe-takpe... Blog saya, ISA lah kan nak buat camne pun kan? Janji ada update. Anda pernah tak buat senarai seperti entri Blogwalking 2 : 300414 ni? Cerciter ngan saya faedah-faedahnya lagi. Terima kasih berkunjung dan komen ^__^

Entri ni tanpa gambar... takleh upload... 



SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. Jemputlah blogwalking ke blog saya jugak.

    ReplyDelete
  2. Nak terjeh menerjah gak ni.. 1st datang sini.. sangat mengujakan .. terbaik cekgu :)

    ReplyDelete
  3. Wah...Ada senarai blogwalking. Setiap blogger pasti ada cara tersendiri dan ianya hak mereka dan sgt2 saya hormati.
    Salam dihujung minggu Ieta :)

    ReplyDelete
  4. Ohhh rajinnya dia..bagus2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time free rajin. Time tak free wassalam akakni encik Hafizul...:D

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *