PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga

As salam. Untuk memberi sokongan kepada blogger Mialiana.com seterusnya memeriahkan blog ieta dan dunia Ephyra, saya dengan berbesar hati menyertai dan menyeru blogger lain untuk menyertai Giveaway "EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA" hebat ini. Semasa program SBBYEOS2014 awal tahun lalu, saya pernah meminumnya dan memang berkesan untuk mengembalikan kecergasan tubuh badan saya yang sedikit lemah ketika itu. Nyata, rasanya "Emmmm..... sedapnya..." diikuti bertenaga sekali.

Giveaway, Giveaway Mialiana.com, Ephyra Pilihan No. 1 Ramai, EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA, Giveaway EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA, fenomena hangat masakini, Review Produk Kecantikan, Review Produk minuman supplemen tambahan, Ephyra, kelebihan Ephyra, EPHYRA SESUAI UNTUK, KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN EPHYRA, Blog ieta, Supplement, Supplement untuk wanita, Testimoni Ephyra, Rahsia cantik sihat bertenaga sepanjang hari, PROMOSI EPHYRA MEGASALE, Ephyra pilihan ramai, Blog ieta, Memey Suhaila, Norman Hakim, supplement paling sedap di pasaran, OceanLife2u.com, produk premium berkualiti tinggi, produk premium berkualiti tinggi khas untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman, produk mencerahkan dan menyempurnakan kulit dari dalam, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan, berkesan mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan, produk keluaran bumiputera buatan Malaysia, berkualiti tinggi, produk dijamin HALAL, produk dijamin HALAL oleh Jakim dan diiktiraf selamat oleh KKM, ramuan berkualiti premium, bahan semulajadi terbaik, 10 kali kuasa penyembuhan sel dalam badan, dan berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru, menyah toksin dalaman badan dan menyihatkan tubuh badan anda, serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan muda, RUMUSAN TERHEBAT, 100% BERKESAN!, membantu melambatkan penuaan kulit, membantu menyerlahkan kecantikan kulit, menyihatkan dalaman anda, memberi tenaga berpanjangan, serta berupaya memulihkan sel tisu, RASA YANG TERSANGATLAH SEDAP!, supplement paling sedap di pasaran, Berperisa Tutti Frutti, penuh dengan pelbagai khasiat untuk cantik, sihat dan bertenaga dalam satu masa, TANPA BAHAN TAMBAHAN, Produk Ephyra menambat hati, Pemiliknya cantik sekali, Amalkan Ephyra setiap hari, Cantik, Sihat dan bertenaga sepanjang hari, http://www.blogieta.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html, www.ieta-myblog.blogspot.com


Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga telah menjadi fenomena hangat masakini, kerana heboh diperkatakan akan keberkesanannya! Ramai pengguna yang dah cuba dan kagum dengan hasil yang menakjubkan. Pendek kata, memang jatuh cinta dengan EPHYRA, dan tak akan berpaling lagi!

Satu-satunya produk premium berkualiti tinggi khas untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman, yang harus diminum oleh setiap orang, baik lelaki mahupun perempuan, yang bertindak dari dalaman, mencerahkan dan menyempurnakan kulit dari dalam, bukan saja untuk kulit muka, malah keseluruhan. EPHYRA sangat berkesan dalam mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan

EPHYRA, produk keluaran bumiputera buatan Malaysia yang berkualiti tinggi dan dijamin HALAL oleh Jakim dan diiktiraf selamat oleh KKM. Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti kolagen ikan laut dalam, astaxanthin, acai beri, l-glutathione, gam akasia, serbuk tomato, bunga marigold dan acerolla cerry yang diimport dari seluruh dunia, dan dirumuskan di sini untuk menjaga tahap status selamat dan halal oleh badan JAKIM dan KKM di Malaysia, pastinya gabungan mantap yang memberikan 10 kali kuasa penyembuhan sel dalam badan, dan berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru, menyah toksin dalaman badan dan menyihatkan tubuh badan anda, serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan muda!

RUMUSAN TERHEBAT, 100% BERKESAN!
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, menyihatkan dalaman anda, memberi tenaga berpanjangan, serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG TERSANGATLAH SEDAP!
Mendapat pujian dari ribuan pengguna, supplement paling sedap di pasaran!! Sekali minum, rasa nak minum berkali-kali! Berperisa Tutti Frutti bukan sahaja enak diminum tetapi penuh dengan pelbagai khasiat untuk cantik, sihat dan bertenaga dalam satu masa.

Giveaway, Giveaway Mialiana.com, Ephyra Pilihan No. 1 Ramai, EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA, Giveaway EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA, fenomena hangat masakini, Review Produk Kecantikan, Review Produk minuman supplemen tambahan, Ephyra, kelebihan Ephyra, EPHYRA SESUAI UNTUK, KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN EPHYRA, Blog ieta, Supplement, Supplement untuk wanita, Testimoni Ephyra, Rahsia cantik sihat bertenaga sepanjang hari, PROMOSI EPHYRA MEGASALE, Ephyra pilihan ramai, Blog ieta, Memey Suhaila, Norman Hakim, supplement paling sedap di pasaran, OceanLife2u.com, produk premium berkualiti tinggi, produk premium berkualiti tinggi khas untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman, produk mencerahkan dan menyempurnakan kulit dari dalam, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan, berkesan mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan, produk keluaran bumiputera buatan Malaysia, berkualiti tinggi, produk dijamin HALAL, produk dijamin HALAL oleh Jakim dan diiktiraf selamat oleh KKM, ramuan berkualiti premium, bahan semulajadi terbaik, 10 kali kuasa penyembuhan sel dalam badan, dan berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru, menyah toksin dalaman badan dan menyihatkan tubuh badan anda, serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan muda, RUMUSAN TERHEBAT, 100% BERKESAN!, membantu melambatkan penuaan kulit, membantu menyerlahkan kecantikan kulit, menyihatkan dalaman anda, memberi tenaga berpanjangan, serta berupaya memulihkan sel tisu, RASA YANG TERSANGATLAH SEDAP!, supplement paling sedap di pasaran, Berperisa Tutti Frutti, penuh dengan pelbagai khasiat untuk cantik, sihat dan bertenaga dalam satu masa, TANPA BAHAN TAMBAHAN, Produk Ephyra menambat hati, Pemiliknya cantik sekali, Amalkan Ephyra setiap hari, Cantik, Sihat dan bertenaga sepanjang hari, http://www.blogieta.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html, www.ieta-myblog.blogspot.com


TANPA BAHAN TAMBAHAN
Disahkan HALAL oleh Jakim, dan SELAMAT oleh KKM. 100 % semulajadi dan selamat, tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN EPHYRA 
  1. Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
  2. 80% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 hari
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
  4. memulihkan kulit jerawat, berparut, kusam dan eczema
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
  6. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
  7. Melancarkan sistem pencernaan dalam badan
  8. Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
  9. Mengurangkan kadar kolesterol
  10. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
  11. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan
  12. Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolism
  13. Kempiskan perut buncit
  14. Melancarkan haid & hilangkan senggugut
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
  16. Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
  17. Sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
  18. Meningkatkan kuantiti susu ibu
  19. Menjadi lebih bertenaga sepanjang hari
  20. Memulihkan masalah tumit merekah, kurangkan selulit
  21. Meningkatkan kualiti tidur
  22. Meningkatkan kesuburan
  23. Membantu memulihkan masalah cyst

EPHYRA SESUAI UNTUK 
  • Lelaki dan wanita, kanak-kanak (4 tahun ke atas)
  • Ibu menyusu dan hamil (5 bulan ke atas)
  • Mereka yang pentingkan kecantikan & kesihatan luar dan dalam
  • Mereka yang mempunyai masalah-masalah berikut :
    1. Kulit berjerawat
    2. Kulit Berjeragat dan Berparut
    3. Eczema / Penyakit Kulit
    4. Gastrik / Masalah Usus
    5. Menurunkan Kolestrol
    6. Stress / Kemurungan / Ceria
    7. Sembelit / Cirit-Birit / Buasir
    8. Asthma / Lelah / Penat / Semput
    9. Gout / Arthritis Sendi
    10. Menopause
    11. Ketidakseimbangan Hormon
    12. Alergi Makanan Laut
    13. Resdung
    14. Penyakit Gusi / Demam
    15. Masalah Tidur / Kelesuan
    16. Jangkitan Pundi Kencing
    17. Masalah Buah Pinggang
    18. Kanser / PertumbuhanTumor
    19. Sakit Sendi & Sengal Badan
    20. Jantung / Saluran Darah
    21. Migraine / Sakit Kepala
    22. Strok / Parkinson
    23. Penyakit Alzheimer (Nyanyuk)
    24. Masalah Senggugut / PMS
    25. Jangkitan Virus / Bakteria
    26. Darah Tinggi
    27. Masalah Saraf
    28. Kencing Manis
    29. Thyroid

ANTARA RIBUAN TESTIMONI EPHYRA

Cantik
  1. Masalah jerawat - klik SINI dan SINI
  2. Masalah jeragat - klik SINI
  3. Eyebag pudar - klik SINI
  4. Parut chicken pox hilang - klik SINI
  5. Kulit lebih bersih daripada parut jerawat - klik SINI
Sihat
  1. Legakan sakit sendi dan suami berhenti merokok - klik SINI
  2. Masalah Eczema - klik SINI
  3. Berjaya kuruskan badan dan lancarkan haid serta tiada senggugut - klik SINI
  4. Berjaya mengandung setelah bertahun menanti - klik SINI dan SINI
  5. Masalah resdung - klik SINI

Bertenaga
  1. Kekal aktif sehingga ke malam - klik SINI
  2. Rasa lebih bertenaga dan bersemangat - klik SINI
  3. Badan lebih sihat dan segar - klik SINI
  4. Sentiasa bertenaga - klik SINI
  5. Tidak mudah letih / tidur lena / tidak mudah mengantuk di siang hari / kempiskan perut buncit / melancarkan sistem pelawasan - klik SINI

PROMOSI EPHYRA MEGASALE 


HARGA PREMIUM PACK (30 SACHETS) 
RM 180 ( Semenanjung ) / RM 190 ( Sabah & Sarawak )

Call / whatsapp HOTLINE : 019 3999 238 / 03 41417889



Giveaway, Giveaway Mialiana.com, Ephyra Pilihan No. 1 Ramai, EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA, Giveaway EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA, fenomena hangat masakini, Review Produk Kecantikan, Review Produk minuman supplemen tambahan, Ephyra, kelebihan Ephyra, EPHYRA SESUAI UNTUK, KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN EPHYRA, Blog ieta, Supplement, Supplement untuk wanita, Testimoni Ephyra, Rahsia cantik sihat bertenaga sepanjang hari, PROMOSI EPHYRA MEGASALE, Ephyra pilihan ramai, Blog ieta, Memey Suhaila, Norman Hakim, supplement paling sedap di pasaran, OceanLife2u.com, produk premium berkualiti tinggi, produk premium berkualiti tinggi khas untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman, produk mencerahkan dan menyempurnakan kulit dari dalam, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan, berkesan mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan, produk keluaran bumiputera buatan Malaysia, berkualiti tinggi, produk dijamin HALAL, produk dijamin HALAL oleh Jakim dan diiktiraf selamat oleh KKM, ramuan berkualiti premium, bahan semulajadi terbaik, 10 kali kuasa penyembuhan sel dalam badan, dan berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru, menyah toksin dalaman badan dan menyihatkan tubuh badan anda, serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan muda, RUMUSAN TERHEBAT, 100% BERKESAN!, membantu melambatkan penuaan kulit, membantu menyerlahkan kecantikan kulit, menyihatkan dalaman anda, memberi tenaga berpanjangan, serta berupaya memulihkan sel tisu, RASA YANG TERSANGATLAH SEDAP!, supplement paling sedap di pasaran, Berperisa Tutti Frutti, penuh dengan pelbagai khasiat untuk cantik, sihat dan bertenaga dalam satu masa, TANPA BAHAN TAMBAHAN, Produk Ephyra menambat hati, Pemiliknya cantik sekali, Amalkan Ephyra setiap hari, Cantik, Sihat dan bertenaga sepanjang hari, http://www.blogieta.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html, www.ieta-myblog.blogspot.com

(Produk Ephyra menambat hati,
Pemiliknya ramah memikat hati,
Amalkan Ephyra setiap hari,
Cantik, Sihat dan bertenaga sepanjang hari.)

Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 10,020.00 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga.
SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

31 orang yang sudi komen:

  1. Terbaik... all the best Ieta.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lorh ini Khir Khalid rupanya. Kompius hari tu. Ingatkan ini Yeop. Maaf ya Khir Khalid.

      Delete
  2. Blogwalking dari GA yang sama :)

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  3. all the best!! jom join GA ni

    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/rejab-may-giveaway.html

    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/may-giveaway-by-irsalina-lovely.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
    good luck ye

    ReplyDelete
  5. Produk ni HOT sekarang ni..haha..ramai yang duk sembang pasal ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun Hafizul. Sedap tau... :D

      Delete
  6. Wahhhh... contest lagi.

    Gd luck sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Saja kak suka2 Nur Misnan ^__^

      Delete
  7. Salam sabtu.. jaa datang dari segmen yang sama... good luck untuk kita semua..

    http://www.jaakechik.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  8. Shad datang dari segmen yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
    Good Luck :D

    ReplyDelete
  9. Thanks Shad. Good luck juga untuk Shad ^__^

    ReplyDelete
  10. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  11. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  12. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga. Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2014/05/giveawayephyra-cantik-sihat-bertenaga.html

    Good luck.. (^_^)

    ReplyDelete
  13. Zumal datang singgah balas sini... Good luck yer :))

    ReplyDelete
  14. datang balas kunjungan. mekasih .. ~~ gudluck neh ! ^_^

    ReplyDelete
  15. Moga saya berjaya. Amiin... Terimakasih cikmisi, Zumal, Delimasari, Mia dan Izza ^__^

    ReplyDelete
  16. salam kenal dari Ros.. singgah dari segmen yg sama.. done follow..

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *