PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Hari Guru 2014 Giveaway RM100

As salam. Saban tahun hari guru disambut dengan meriah pada bulan Mei bertarikh 16 Mei. Ucapan Selamat Hari guru diterima bersilih ganti baik dari whatsapp mahupun fb. Sebagai menyokong "Hari Guru 2014 Giveaway RM100" yang dibuat oleh sifu Hasrul Hassan yang bermula dan berakhir seperti tertera pada banner di bawah maka saya pun nak turut serta join jugalah...

Tujuan beliau membuat Hari Guru 2014 Giveaway RM100 adalah untuk berkongsi rezki yang beliau dapat. Dalam hati ada taman... Mudah-mudahan saya menang. hehe...
GIVEAWAY, Hari Guru, Selamat Hari Guru, Guruku, Hari Guru 2014 Giveaway RM100, Berkongsi rezki, Ucapan Selamat Hari Guru, Thanks a lot, Terima kasih, Guruku

Pertama sekali, Ucapan Selamat Hari Guru saya tujukan khas untuk abah dan arwah emak saya yang menjaga dan mendidik saya selama ini. Seterusnya buat pensyarah dan guru-guru saya yang berada di Johor, di KL dan di mana sahaja yang sudi mencurahkan ilmu kepada saya. Juga kepada rakan-rakan seperjuangan, mantan-mantan guru dan semua guru-guru di mana berada.

Terima kasih juga kepada 2 sifu saya dalam berblogging Encik Titan empunya Kitab Teknik SEO Merah JambuHasrul Hassan pakar ilmu blogspot. 

Thanks a lot buat Julia Ngah yang merupakan titik permulaan followers blog ieta bertambah-tambah. Juga untuk Tuan Denaihati Ilhamku & team penganjur program SBBYEOS2014. Kalian memang hebat!

GURUKU...
Kalian Pencetus Kreativiti, Penjana Inovasi,
Baktimu mendidik kami...
Tak kenal jemu tanpa henti.

GURUKU...
Baktimu disemai,
Budimu dituai,
Harapanku moga bersua lagi
Disuatu masa nanti.

Akhir sekali, terima kasih tidak terhingga sudi mendidik saya dan menjadi rakan-rakan saya... Juga yang selalu mendorong dan memberi semangat buat saya dalam kerjaya perguruan dan berblogging ni. Selamat Hari Guru. Terima kasih tak terhingga... Moga Allah melimpah-ruahkan rezki kalian semua...

Demikianlah ucapan Selamat Hari Guru untuk Hari Guru 2014 Giveaway RM100 ni. Bagi saya, siapa juga yang memberi saya ilmu, beliau adalah guru saya. Walaupun orang tu muda dari saya. Sesiapa yang ingin turut serta Hari Guru 2014 Giveaway RM100 ni boleh tekan banner di atas ya... ^__^

GIVEAWAY, Hari Guru, Selamat Hari Guru, Guruku, Hari Guru 2014 Giveaway RM100, Berkongsi rezki, Ucapan Selamat Hari Guru, Thanks a lot, Terima kasih, Guruku
UPDATE.... He.... ^__^
SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 orang yang sudi komen:

  1. http://arzmoha.blogspot.com/2014/05/hari-guru-2014-giveaway-rm100.html

    semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. eloklah kiranya guru2 pakat join segmen ni...

    ReplyDelete
  3. Ohh hari ni last yer...kenapa lah tak perasan pulak GA ni..hehe..gud luck yer..

    ReplyDelete
  4. As-salam...
    Good luck. tq for your visit. Fightings!

    ReplyDelete
  5. Salam...ziarah balas,

    Sis juga ucapkan selamat berjaya buat ieta yer..

    ReplyDelete
  6. Good Luck jugak ieta.
    Thanx singgah blog saya.

    ReplyDelete
  7. gud luck jugak,,singgah balas ke sini :)

    ReplyDelete
  8. Salam. Kunjungan balas & follow. All the best!

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih dan tahniah kerana sudi sertai GA yang dianjurkan oleh blog www.hasrulhassan.com.

    Keputusan GA akan diumumkan tidak lama lagi, dan saya ucapkan tahniah terlebih dahulu seandainya terpilih nanti. Dan terima kasih kerana sudi luangkan masa untuk jenguk blog peserta-peserta dan rakan blogger lain.

    Selamat Hari Guru. Ingatilah Guru yang menjadi jambatan kita kepada ilmu dunia akhirat.

    Sekali lagi terima kasih.

    ps: Mesej dan komen ini merupakan mesej standard untuk semua peserta.

    ReplyDelete
  10. hai ^^ singgah dari segmen yang sama..all the best ya :) jemput singgah

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm100-tunai-sempena-hari-guru.html

    p.s : jemput join GA ini ya kalau berkesempatan
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/2-mellya-and-iola-giveaway-bonanza.html

    ReplyDelete
  11. jalan2 dari segmen yg sama^^ segmen mr HH^^

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *