02 May 2014

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam.
Mood join GA gila-gila sekarang ni... Tak tahulah kenapa....? Walhalnya entri dok dalam deraf masih melambak tak teredit. Bukan sebab malas tapi rasa down seketika. So, bila dah rasa down, baik join GA kan?  La ni saya nak join "Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2".

Search Description GIVEAWAY, rasa down seketika, bila dah rasa down, baik join GA, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2, Emas Putih, Panduan Blogging, Tips, blogging, Permalink ? http://www.blogieta.com/2014/05/mini-ga-cash-rm350-by-emas-putih-part2.html

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 ini dianjurkan oleh Emas Putih dan disponsor oleh Syiera , Iskandar Daughter , Saidatul dan Syira Lokman dan Mahamahu :)

Jom join Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2. Menang Alhamdulillah... Apalagi... klikla banner di atas tu ya... Jom join Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 anjuran blogger Emas Putih ni... Esok last tau... 

♡♡♡♡♡♡ blogging forever 

12 comments:

  1. Semoga ada rezeki menjadi milik anda...semoga berjaya!

    ReplyDelete
  2. saya pun sama.
    draft banyak dengan entri yg x publish lagi.
    tapi xde mood nak update.

    ReplyDelete
  3. hi, salam kenal.. saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  4. salam singgah
    follower #1185

    www.notashalimar.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Alamak..dah habis dahhhhh...huhu..tak ada rezeki la ni..

    ReplyDelete
  6. Hii..saya datang dan follow kamu..feel free to hit me back yeah..

    http://hanahafis.blogspot.com/

    *meet new friends*

    Dari segmen yang sama..now misi blogwalking semua contestant..teehehehe..harap sudi terima kunjungan saya..

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?