PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam.
Mood join GA gila-gila sekarang ni... Tak tahulah kenapa....? Walhalnya entri dok dalam deraf masih melambak tak teredit. Bukan sebab malas tapi rasa down seketika. So, bila dah rasa down, baik join GA kan?  La ni saya nak join "Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2".

Search Description GIVEAWAY, rasa down seketika, bila dah rasa down, baik join GA, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2, Emas Putih, Panduan Blogging, Tips, blogging, Permalink ? http://www.blogieta.com/2014/05/mini-ga-cash-rm350-by-emas-putih-part2.html

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 ini dianjurkan oleh Emas Putih dan disponsor oleh Syiera , Iskandar Daughter , Saidatul dan Syira Lokman dan Mahamahu :)

Jom join Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2. Menang Alhamdulillah... Apalagi... klikla banner di atas tu ya... Jom join Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 anjuran blogger Emas Putih ni... Esok last tau... 

♡♡♡♡♡♡ blogging forever 
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 orang yang sudi komen:

  1. Semoga ada rezeki menjadi milik anda...semoga berjaya!

    ReplyDelete
  2. saya pun sama.
    draft banyak dengan entri yg x publish lagi.
    tapi xde mood nak update.

    ReplyDelete
  3. hi, salam kenal.. saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Intan...Maaf lewat balas kunjungan

      Delete
  4. salam singgah
    follower #1185

    www.notashalimar.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Shalimar. Maaf lewat balas kunjungan

      Delete
  5. Alamak..dah habis dahhhhh...huhu..tak ada rezeki la ni..

    ReplyDelete
  6. Hii..saya datang dan follow kamu..feel free to hit me back yeah..

    http://hanahafis.blogspot.com/

    *meet new friends*

    Dari segmen yang sama..now misi blogwalking semua contestant..teehehehe..harap sudi terima kunjungan saya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudi... Terima kasih ya. Maaf lambat reply n bls kunjungan. Cikgu tak sempat. Free baru bw/blogging

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *