CARI DI SINI

02 May 2014

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam.
Mood join GA gila-gila sekarang ni... Tak tahulah kenapa....? Walhalnya entri dok dalam deraf masih melambak tak teredit. Bukan sebab malas tapi rasa down seketika. So, bila dah rasa down, baik join GA kan?  La ni saya nak join "Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2".

Search Description GIVEAWAY, rasa down seketika, bila dah rasa down, baik join GA, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2, Emas Putih, Panduan Blogging, Tips, blogging, Permalink ? http://www.blogieta.com/2014/05/mini-ga-cash-rm350-by-emas-putih-part2.html

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 ini dianjurkan oleh Emas Putih dan disponsor oleh Syiera , Iskandar Daughter , Saidatul dan Syira Lokman dan Mahamahu :)

Jom join Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2. Menang Alhamdulillah... Apalagi... klikla banner di atas tu ya... Jom join Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 anjuran blogger Emas Putih ni... Esok last tau... 

♡♡♡♡♡♡ blogging forever 

12 comments:

  1. Semoga ada rezeki menjadi milik anda...semoga berjaya!

    ReplyDelete
  2. saya pun sama.
    draft banyak dengan entri yg x publish lagi.
    tapi xde mood nak update.

    ReplyDelete
  3. hi, salam kenal.. saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  4. salam singgah
    follower #1185

    www.notashalimar.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Alamak..dah habis dahhhhh...huhu..tak ada rezeki la ni..

    ReplyDelete
  6. Hii..saya datang dan follow kamu..feel free to hit me back yeah..

    http://hanahafis.blogspot.com/

    *meet new friends*

    Dari segmen yang sama..now misi blogwalking semua contestant..teehehehe..harap sudi terima kunjungan saya..

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *