PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Sibuk mencari salah orang

Jika sibuk mencari salah orang,
Takkan nampak salah sendiri,
Jika suka menyibuk hal orang,
Orang pun naik meluat nanti.

Buat apa kita nak buat,
Jangan buat apa yang kita tak suka buat.

NTAH HAPE2 NTAH..., PUISI, Pantun, LUAHAN HATI, sibuk mencari salah orang, meluat, nampak salah sendiri, Buat apa nak buat, buat, tak suka, dah sihat, RPH, Ntah hape-hape je la kan... Ringkasan Pengajaran Harian, Kelasku, http://www.blogieta.com/2014/05/sibuk-mencari-salah-orang.html
Jangan sibuk mencari salah orang... Baik siapkan RPH sendiri ^__^

NTAH HAPE2 NTAH..., PUISI, Pantun, LUAHAN HATI, sibuk mencari salah orang, meluat, nampak salah sendiri, Buat apa nak buat, buat, tak suka, dah sihat, RPH, Ntah hape-hape je la kan... Ringkasan Pengajaran Harian, Kelasku, http://www.blogieta.com/2014/05/sibuk-mencari-salah-orang.html
Jangan sibuk mencari salah orang... Baik duduk dalam kelas sendiri.
Sibuk mencari salah orang,
Nanti salah sendiri tak nampak
Sibuk mencari salah orang,
Salah sendiri memang la tak nampak...

Ntah hape-hape je la kan...

Okay saya dah sihat.
Alhamdulillah...

www.blogieta.com
No new entry
Coz monday lazy
Sorry...
SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 orang yang sudi komen:

  1. Normal tu kak eita... Nmpk salah org x nmpk slh sendiri..

    ReplyDelete
  2. mintak dijauhkan dari asyik mencari kesalahan orang..

    ReplyDelete
  3. suatu perkongsian yang baik sangat..salam ukhwah..singgah sini ptg selasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... moga bermanfaat ^__^

      Delete
  4. asik cari salah orang....memang tak nampak salah sendiri...

    ReplyDelete
  5. Emm cari salah orang lepas tu duduk bincang bersama..part mana yang kena perbetulkan..boleh macam tu??hehe

    ReplyDelete
  6. hehee...duduk dalam kelas sendiri2..ketenangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tenang Nad. Than, leh buat mcm2 kerja ^__^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *