PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Wordless Of Wednesday 34 : Agihan wajib bulanan

Wordless Of Wednesday 34 : Agihan wajib bulanan, Wordless Of Wednesday, Agihan gaji, Agihan bulanan, Cara menabung, Cara berjinat, Cara bijak berbelanja, Berhemmah dalam berbelanja, http://www.blogieta.com/2014/05/wordless-of-wednesday-34-agihan-wajib.html

Wordless Of Wednesday – Setiap hari rabu semua blogger akan menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pembaca untuk buat penilaian dan komen mengenainya.
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 orang yang sudi komen:

  1. Selamat hari raya..eh..eh..:D ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf Zahir Batin... :D eh hehe...

      Delete
  2. itu agihan wajib.. yg tak wajib pon ada..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua memang wajib setiap bulan macam tu lah akak Husna... Usben ada bahagiannya pula... hehe...

      Delete
  3. Duit raya ke tu? Nak mintak sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu... macam tertera pada title tu Ammar... :D

      Delete
  4. Wuh agihkan dalam sampul pulak ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tuan... pehtu baru mana2 yg perlu dibank in, bank in kan... :D

      Delete
  5. agihan perbelanjaan tu..ye tak?

    ReplyDelete
  6. Emm memang macam ni lah kan..bila dah pakai kereta, rumah, isteri, semuanya nak kena agihkan setiap bulan..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu... Tidak susah nanti kan Hafizul? :)

      Delete
  7. dah nak agihkan kad raya ke kak..hehe

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya Leta...he..he. Apa-apa pun Alhamdulillah rezeki yang dikongsi pasti akan bertambah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe blom raya lagi tapi sampul raya tu berguna kan RDZ ^__^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *