18 June 2014

Unifi

As salam.
Gini....

Line tenet "Unifi" kat umah by fon, mcm siput babas... ape pun tak leh buat... TENSEN... tak tau pe plak masalahnye lagi... Tp hyyptv ok je unifi tu. 

14 June 2014

Blogger Syuhada Baharuddin sedang koma.

As salam. "Blogger Syuhada Baharuddin sedang koma". Terkejut bercampur sedih saya membaca berita itu. Kawan-kawan... even beliau baru pertama kali saya jumpa semasa diprogram SBBYEOS2014 haritu... Tapi beliau baik sangat... Kejujurannya dapat saya rasai di sebalik GA yang sedang beliau anjurkan sebelum beliau bercuti honeymoon.

11 June 2014

Wordless Of Wednesday 36 : Wad Institut Jantung Negara

Wordless Of Wednesday, Wad Institut Jantung Negara, IJN, Bilik IJN, Institut Jantung Negara, Jantung, Wad IJN, Wad Institut Jantung Negara

10 June 2014

Kehidupan perlu diteruskan

Beberapa hari ni sebenarnya ada beberapa perkara yang mendukacitakan hati saya. Saya bersedih sebenarnya. Hanya Allah sahaja yang tahu betapa sedihnya saya. Namun... "Kehidupan perlu diteruskan".

09 June 2014

Kabel Unifi rosak



"Kabel Unifi rosak". Baru dibaiki oleh orang TM petang tadi. Kepala sakit bagai nak pecah dah 3 hari menyebabkan iklan yang perlu di edit dan kerja sekolah menanda kertas exam yang berbaki lagi 10 terabai...

04 June 2014

Keliru Status Halal Produk Pepero dan Cadburry

Ramai yang "Keliru status halal Produk Pepero dan Cadburry". Meh sini nak terangkan sikit.... Bukan nak bikin lagi kalut dan menambah rencah spekulasi ya... Cuma nak terangkan sahaja. Jadi, sila berlapang dada membacanya. Maaf jika bahasa saya agak kurang selesa dibaca kerana saya taip dengan lajunya ni... :D

03 June 2014

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com, Giveaway, Tunai RM500, Giveaway sempena anniversary, SyuhadaBaharudin.com, Blog ieta, Giveaway Tunai, Cara meningkatkan Trafik blog, Segmen Giveaway
Klik banner ini untuk ke blog penganjur Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta

Tengahari tadi saya telah "BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta" dan blog mereka yang berkongsi entri melalui google + saya. Setelah selesai urusan rumahtangga dan tidurkan baby, sambil merehatkan badan yang lenguh-lenguh, syok juga blogwalking... Kemudian boleh sambung tanda kertas exam yang berbaki lagi sepuluh bundle tu ^__^

Pentingnya menabung...

PENTINGNYA MENABUNG

Masih ingat tak lagi kali pertama anda bekerja berapakah gaji atau elaun yang anda terima?  Oleh kerana dulu-dulu tak mewah. Maka menabung tu wajib jadi rutin harian saya ni.

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?