Posts

Showing posts from June, 2014

Unifi

Image
As salam. Gini.... Line tenet "Unifi" kat umah by fon, mcm siput babas... ape pun tak leh buat... TENSEN... tak tau pe plak masalahnye lagi... Tp hyyptv ok je unifi tu. 

Blogger Syuhada Baharuddin sedang koma.

As salam.  "Blogger Syuhada Baharuddin sedang koma" . Terkejut bercampur sedih saya membaca berita itu. Kawan-kawan...  even  beliau baru pertama kali saya jumpa semasa diprogram  SBBYEOS2014  haritu... Tapi beliau baik sangat... Kejujurannya dapat saya rasai di sebalik GA yang sedang beliau anjurkan sebelum beliau bercuti  honeymoon .

Sekadar renungan bersama...

As salam.  "Sekadar renungan bersama..."

Wordless Of Wednesday 36 : Wad Institut Jantung Negara

Image
Follow @marsitahieta

Kehidupan perlu diteruskan

Image
Beberapa hari ni sebenarnya ada beberapa perkara yang mendukacitakan hati saya. Saya bersedih sebenarnya. Hanya Allah sahaja yang tahu betapa sedihnya saya. Namun... "Kehidupan perlu diteruskan" .

Keliru Status Halal Produk Pepero dan Cadburry

Image
Ramai yang  "Keliru status halal Produk Pepero dan Cadburry" . Meh sini nak terangkan sikit.... Bukan nak bikin lagi kalut dan  menambah rencah spekulasi  ya... Cuma nak terangkan sahaja.  Jadi , sila berlapang dada membacanya. Maaf jika bahasa saya agak kurang selesa dibaca kerana saya taip dengan lajunya ni... :D

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Image
Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com Klik banner ini untuk ke blog penganjur Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta

Image
Tengahari tadi saya telah  "BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta" dan blog mereka yang berkongsi entri melalui google + saya. Setelah selesai urusan rumahtangga dan tidurkan baby , sambil merehatkan badan yang lenguh-lenguh, syok juga blogwalking .. . Kemudian boleh sambung tanda kertas exam yang berbaki lagi sepuluh bundle tu ^__^

Pentingnya menabung...

Image
PENTINGNYA MENABUNG Masih ingat tak lagi kali pertama anda bekerja berapakah gaji atau elaun yang anda terima?  Oleh kerana dulu-dulu tak mewah. Maka  menabung tu wajib  jadi rutin harian saya ni.