PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Blogger Syuhada Baharuddin sedang koma.

As salam. "Blogger Syuhada Baharuddin sedang koma". Terkejut bercampur sedih saya membaca berita itu. Kawan-kawan... even beliau baru pertama kali saya jumpa semasa diprogram SBBYEOS2014 haritu... Tapi beliau baik sangat... Kejujurannya dapat saya rasai di sebalik GA yang sedang beliau anjurkan sebelum beliau bercuti honeymoon.


Pagi tadi saya terbaca status Sis Akma Omar. Di ruangan komen ada diyatakan Blogger Syuhada Baharuddin sedang koma.. Sejujurnya saya rasa sangat-sangat sedih... Mohon rakan-rakan semua doakan agar sis Syuhada Baharudin segera sedar dari komanya. Beliau semput than pengsan terus koma. Kini saya masih menanti perkhabaran seterusnya tentang beliau yang kini berada di ICU KPJ Ampang.

Ustaz saya pernah berkata,
"Koma itu adalah ruh terpisah sementara dari jasadnya dan sedang mencari jalan utk kembali semula ke dlm jasadnya".

Moga semua kebaikan yang dilakukan oleh beliau membantu beliau menghadapi detik sukar ini. Sesungguhnya beliau sangat baik dan beliau adalah salah seorang yang membakar semangat bisnes saya ^__^

Kawan-kawan... Mari sama-sama kita doakan... Blogger Syuhada Baharuddin yang sedang koma agar segera sembuh. sesungguhnya beliau insan yang sangat-sangat baik hati... Moga Blogger Syuhada Baharuddin  sedang koma itu segera sembuh dan moga antara kita ada yang Allah makbulkan doanya.

Happy blogging dan teruskan kehidupan seperti biasa walau hati sedang berduka.

Assalamu'alaikum dan maaf zahir batin dari saya untuk semua yg sudi menjadi rakan fb saya dan berkongsi pengalaman mahupun semangat bersama.

SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

39 orang yang sudi komen:

  1. mcm tak percaya jer kan allah tu maha besar..mari kita pakat2 berdoa semoga rakan maya kita cepat sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah nazliana, masa g ziarah dia hr tu baca doa kat tlinga dia je yg mampu. Moga Syuhada segera sembuh. Amiin...

      Delete
  2. moga syu cepat sembuh...patutlah senyap je lepas honeymoon tuari kan..
    takde dah update dari dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah KSD... Ni mak gi ziarah anak2 tak de orang jaga pula... Tak tau bila dapat g ziarah dia... kesian dia. Moga Syuhada segera sembuh. Amiin...

      Delete
  3. Ya Allah sedarkanlah blogger Syuhada dari koma, amiin~

    ReplyDelete
  4. terkejut acik dengar... semoga akan cepat sembuh

    ReplyDelete
  5. Ya Allah, ena pun terkejut ni. Selama ni dia elok je. Ya Allah. Semoga kak Syuhada cepat sembuh. Hurmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun terkejut Ena. Moga Syuhada segera sembuh. Amiin...

      Delete
  6. diharapkan semuanya baik2 baik belaka,
    walaupun shark kurang mengenali beliau,
    tapi tgk pada rakan2 blogger lain yg perihatin,
    semestinya beliau seorang yang peramah.
    semoga cepat sembuh blogger syuhada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Dia sgt2 peramah dan baik hati. Rindu kat dia rasanya. Moga Syuhada segera sembuh. Amiin..

      Delete
  7. sis pun baru tau tadi drp status akma omar kat fb ... baru 2 minggu perginya allahyarham martias ali . hari ni dikejutkan dgn berita syuhada pula ... semoga beliau cepat sembuh . bila Allah berkehendak ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Sis Vee... moga Syuhada segera sembuh. Amiin...

      Delete
  8. semoga sis syuhada cepat sembuh ,,

    ReplyDelete
  9. Ya..Allah Engkau sembuhkan dan kembalikan kesihatan rakan blogger kami Syuhada Baharuddin..Amin.

    Entri terbaru saya dalam blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  10. semoga kakda cepat sembuhhh . :/ sedihhnyaa .

    ReplyDelete
  11. Semoga beliau cepat sembuh dan sedar

    ReplyDelete
  12. Semoga beliau segera sedar dan kembali pulih...InsyaAllah. Amiin...

    ReplyDelete
  13. Saya pun baru je PM pasal affiliate yang dia minta hari tu ... tak sangka betul bila dapat perkhabaran sedih ini ...

    ReplyDelete
  14. InsyaAllah sama2 kita doakan beliau cepat semvuh aminnn

    ReplyDelete
  15. semoga Syuhada cepat sedar dari koma & di beri kesembuhan

    ReplyDelete
  16. semog abeliau cepat sembuh....

    ReplyDelete
  17. Allah maha mendengar doa-doa dari kita semua. Semoga beliau kembali sembuh..Aminn..

    ReplyDelete
  18. Semoga roh Allahyarhamah dirahmati Allah.. aminn

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *