03 June 2014

BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta

Tengahari tadi saya telah "BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta" dan blog mereka yang berkongsi entri melalui google + saya. Setelah selesai urusan rumahtangga dan tidurkan baby, sambil merehatkan badan yang lenguh-lenguh, syok juga blogwalking... Kemudian boleh sambung tanda kertas exam yang berbaki lagi sepuluh bundle tu ^__^

Saya blogwalking ke blog pengomen blog ieta kali ini dan terus buat senarai kerana sejak cuti sekolah ni, saya jarang dapat blogwalking. Tanda kertas exam dan uruskan hal anak-anak menjadi perkara nombor satu bagi saya bila cuti sekolah bermula. Anak-anak pula pelbagai ragamnya... Bila suami bekerja, amanah Allah ini menjadi keutamaan saya. Blog dan bisnes mahupun media sosial yang lain dah jadi perkara ke tiga atau ke lapan. Ni untung tak banyak tempahan iklan ke dalam blog. Relax sikit...   Tidak, kesian anak-anak ada yang saya hantar ke rumah pengasuh.

Blogwalking, Terjah blog blogger, Utamakan anak-anak, anak amanah Allah, Blog ieta,
Sebab sukanya berblogging tak terkira... saya Blogwalking ke blog pengomen blog ieta

Berikut senarai BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta.
Bukan senang nak blogwalking ni... sambil-sambilan je juga ni... Hingga petang ini, lima blog sahaja sempat saya singgah sebab saya nak blogwalking ke blog peserta segmen anjuran Ayu Insyirah yang masih belum tamat lagi ni dua blog yang di bawah tu dah lama saya blogwalking tapi tak sempat buat entri. Jom singgah dan tinggalkan komen anda ke entri mereka yang rajin ke blog ieta, jom BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta.

  1. Akubiomed : Adegan drama ditaman rusa dan kancil2.
  2. Mimi : Menang Sekotak-Ephyra dan Sehelai t.
  3. Cikgu Zukidin : perlu tambah dua lagi ibu
  4. Tiffinbiru : ikan kuah lada florence tan
  5. Cikamal : lawak pantun cadbury yang mempunyai dna babi
  6. Tudungsicomel : tudung-kanak-kanak-online (Takde ruang komen blog. Susah nak komen. Blogshop rupanya...) hmmmm.....
  7. Yeop: selamat-hari-mak

Blogwalking, Terjah blog blogger, Utamakan anak-anak, anak amanah Allah, Blog ieta,
Sekadar renungan bersama... ^__^

10 comments:

  1. Sama la kak eita... Curi-curi masa je.. Dh lapang sikit baru ngadap blog pula...

    ReplyDelete
  2. Dalam blogwalking sini akak :)
    Salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  3. komitmen dgn keluarga lebih penting..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. kadang2 nk buat semua dlm 1 masa memang tak mampu husna. so pilihlah yg terpenting antara yang penting2 ^__^

      Delete
  4. Semoga dipermudahkan segalanya buat Ieta.. saya pun beberapa minggu ni x berapa nak menyempat... Salam ceria ye.. :)

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan segalanya buat Ieta.. saya pun beberapa minggu ni mcm tak menyempat je... All the best ye & salam ceria.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?