PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta

Tengahari tadi saya telah "BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta" dan blog mereka yang berkongsi entri melalui google + saya. Setelah selesai urusan rumahtangga dan tidurkan baby, sambil merehatkan badan yang lenguh-lenguh, syok juga blogwalking... Kemudian boleh sambung tanda kertas exam yang berbaki lagi sepuluh bundle tu ^__^

Saya blogwalking ke blog pengomen blog ieta kali ini dan terus buat senarai kerana sejak cuti sekolah ni, saya jarang dapat blogwalking. Tanda kertas exam dan uruskan hal anak-anak menjadi perkara nombor satu bagi saya bila cuti sekolah bermula. Anak-anak pula pelbagai ragamnya... Bila suami bekerja, amanah Allah ini menjadi keutamaan saya. Blog dan bisnes mahupun media sosial yang lain dah jadi perkara ke tiga atau ke lapan. Ni untung tak banyak tempahan iklan ke dalam blog. Relax sikit...   Tidak, kesian anak-anak ada yang saya hantar ke rumah pengasuh.

Blogwalking, Terjah blog blogger, Utamakan anak-anak, anak amanah Allah, Blog ieta,
Sebab sukanya berblogging tak terkira... saya Blogwalking ke blog pengomen blog ieta

Berikut senarai BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta.
Bukan senang nak blogwalking ni... sambil-sambilan je juga ni... Hingga petang ini, lima blog sahaja sempat saya singgah sebab saya nak blogwalking ke blog peserta segmen anjuran Ayu Insyirah yang masih belum tamat lagi ni dua blog yang di bawah tu dah lama saya blogwalking tapi tak sempat buat entri. Jom singgah dan tinggalkan komen anda ke entri mereka yang rajin ke blog ieta, jom BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta.

  1. Akubiomed : Adegan drama ditaman rusa dan kancil2.
  2. Mimi : Menang Sekotak-Ephyra dan Sehelai t.
  3. Cikgu Zukidin : perlu tambah dua lagi ibu
  4. Tiffinbiru : ikan kuah lada florence tan
  5. Cikamal : lawak pantun cadbury yang mempunyai dna babi
  6. Tudungsicomel : tudung-kanak-kanak-online (Takde ruang komen blog. Susah nak komen. Blogshop rupanya...) hmmmm.....
  7. Yeop: selamat-hari-mak

Blogwalking, Terjah blog blogger, Utamakan anak-anak, anak amanah Allah, Blog ieta,
Sekadar renungan bersama... ^__^

SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 orang yang sudi komen:

  1. Sama la kak eita... Curi-curi masa je.. Dh lapang sikit baru ngadap blog pula...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah Maria... ni pun baru nak sembuh migrain ni. Nak sambung kerja perlahan2

      Delete
  2. Dalam blogwalking sini akak :)
    Salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  3. komitmen dgn keluarga lebih penting..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. kadang2 nk buat semua dlm 1 masa memang tak mampu husna. so pilihlah yg terpenting antara yang penting2 ^__^

      Delete
  4. Semoga dipermudahkan segalanya buat Ieta.. saya pun beberapa minggu ni x berapa nak menyempat... Salam ceria ye.. :)

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan segalanya buat Ieta.. saya pun beberapa minggu ni mcm tak menyempat je... All the best ye & salam ceria.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita Yeop. Terkejar2 je semuanya

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *