CARI DI SINI

03 June 2014

BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta

Tengahari tadi saya telah "BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta" dan blog mereka yang berkongsi entri melalui google + saya. Setelah selesai urusan rumahtangga dan tidurkan baby, sambil merehatkan badan yang lenguh-lenguh, syok juga blogwalking... Kemudian boleh sambung tanda kertas exam yang berbaki lagi sepuluh bundle tu ^__^

Saya blogwalking ke blog pengomen blog ieta kali ini dan terus buat senarai kerana sejak cuti sekolah ni, saya jarang dapat blogwalking. Tanda kertas exam dan uruskan hal anak-anak menjadi perkara nombor satu bagi saya bila cuti sekolah bermula. Anak-anak pula pelbagai ragamnya... Bila suami bekerja, amanah Allah ini menjadi keutamaan saya. Blog dan bisnes mahupun media sosial yang lain dah jadi perkara ke tiga atau ke lapan. Ni untung tak banyak tempahan iklan ke dalam blog. Relax sikit...   Tidak, kesian anak-anak ada yang saya hantar ke rumah pengasuh.

Blogwalking, Terjah blog blogger, Utamakan anak-anak, anak amanah Allah, Blog ieta,
Sebab sukanya berblogging tak terkira... saya Blogwalking ke blog pengomen blog ieta

Berikut senarai BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta.
Bukan senang nak blogwalking ni... sambil-sambilan je juga ni... Hingga petang ini, lima blog sahaja sempat saya singgah sebab saya nak blogwalking ke blog peserta segmen anjuran Ayu Insyirah yang masih belum tamat lagi ni dua blog yang di bawah tu dah lama saya blogwalking tapi tak sempat buat entri. Jom singgah dan tinggalkan komen anda ke entri mereka yang rajin ke blog ieta, jom BLOGWALKING KE BLOG PENGOMEN BLOG ieta.

  1. Akubiomed : Adegan drama ditaman rusa dan kancil2.
  2. Mimi : Menang Sekotak-Ephyra dan Sehelai t.
  3. Cikgu Zukidin : perlu tambah dua lagi ibu
  4. Tiffinbiru : ikan kuah lada florence tan
  5. Cikamal : lawak pantun cadbury yang mempunyai dna babi
  6. Tudungsicomel : tudung-kanak-kanak-online (Takde ruang komen blog. Susah nak komen. Blogshop rupanya...) hmmmm.....
  7. Yeop: selamat-hari-mak

Blogwalking, Terjah blog blogger, Utamakan anak-anak, anak amanah Allah, Blog ieta,
Sekadar renungan bersama... ^__^

10 comments:

  1. Sama la kak eita... Curi-curi masa je.. Dh lapang sikit baru ngadap blog pula...

    ReplyDelete
  2. Dalam blogwalking sini akak :)
    Salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  3. komitmen dgn keluarga lebih penting..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. kadang2 nk buat semua dlm 1 masa memang tak mampu husna. so pilihlah yg terpenting antara yang penting2 ^__^

      Delete
  4. Semoga dipermudahkan segalanya buat Ieta.. saya pun beberapa minggu ni x berapa nak menyempat... Salam ceria ye.. :)

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan segalanya buat Ieta.. saya pun beberapa minggu ni mcm tak menyempat je... All the best ye & salam ceria.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan gang paranoid akhir zaman dan teori konspirasi yang gila isim keturunan atau isim makrifat.

Sila sabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, syirik, sesat dan khurafat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak dan bangkang sepenuhnya.

Saya benci perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya reject terus.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Jika mesej atau email saya sila nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana kenal saya.
3) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak laman sosial, sila nyatakan nama channel atau laman sosial anda kenal saya.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapan borang diberi.

Terima kasih 😊
Nama pena,
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger, Social Media Expert Coach. Pembekal Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *