03 June 2014

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com, Giveaway, Tunai RM500, Giveaway sempena anniversary, SyuhadaBaharudin.com, Blog ieta, Giveaway Tunai, Cara meningkatkan Trafik blog, Segmen Giveaway
Klik banner ini untuk ke blog penganjur Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com


Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com ini jelas melalui banner tertera di atas, dianjurkan oleh blogger Syuhada yang comel dan anggun tu... Sebagai tanda sokongan, saya suka menyertai Giveaway ini... ^__^

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com diadakan bersempena dengan ulangtahun perkahwinan beliau yang ke-8. Kini beliau sedang bercuti di Bali. Bestnya kan?

Dalam Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com ini, seramai 10 pemenang akan dipilih secara random. Nak tahu hadiahnya? Klik je banner  di atas. Ramai blogger sudah menyertai Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com. Anda bila lagi.... hehe

7 comments:

  1. Salam Ziarah dari segmen yang sama :)
    Semoga berjaya (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  2. good luck kak... amal nak join lah :D

    amal singgah sini.. moga tuan blog dimurahkan rezekiii..aamiiin

    ReplyDelete
  3. goodluck ^__^ (http://www.ciklisa.com/giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin-com/)

    ReplyDelete
  4. GOOD LUCK SEMUA!!!

    http://arilimpian.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  5. salam kak Ieta,

    terima kasih diatas doa, ucapan, sokongan dan penyertaan.
    semoga berjaya ye.

    untuk senarai peserta GA ini, sila klik :

    http://syuhadabaharudin.com/2014/06/07/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm500-syuhadabaharudin-com/

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

Maklumat pelajar bukan untuk dijual