CARI DI SINI

03 June 2014

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com, Giveaway, Tunai RM500, Giveaway sempena anniversary, SyuhadaBaharudin.com, Blog ieta, Giveaway Tunai, Cara meningkatkan Trafik blog, Segmen Giveaway
Klik banner ini untuk ke blog penganjur Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com


Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com ini jelas melalui banner tertera di atas, dianjurkan oleh blogger Syuhada yang comel dan anggun tu... Sebagai tanda sokongan, saya suka menyertai Giveaway ini... ^__^

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com diadakan bersempena dengan ulangtahun perkahwinan beliau yang ke-8. Kini beliau sedang bercuti di Bali. Bestnya kan?

Dalam Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com ini, seramai 10 pemenang akan dipilih secara random. Nak tahu hadiahnya? Klik je banner  di atas. Ramai blogger sudah menyertai Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com. Anda bila lagi.... hehe

7 comments:

  1. Salam Ziarah dari segmen yang sama :)
    Semoga berjaya (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  2. good luck kak... amal nak join lah :D

    amal singgah sini.. moga tuan blog dimurahkan rezekiii..aamiiin

    ReplyDelete
  3. goodluck ^__^ (http://www.ciklisa.com/giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin-com/)

    ReplyDelete
  4. GOOD LUCK SEMUA!!!

    http://arilimpian.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  5. salam kak Ieta,

    terima kasih diatas doa, ucapan, sokongan dan penyertaan.
    semoga berjaya ye.

    untuk senarai peserta GA ini, sila klik :

    http://syuhadabaharudin.com/2014/06/07/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm500-syuhadabaharudin-com/

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *