PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com, Giveaway, Tunai RM500, Giveaway sempena anniversary, SyuhadaBaharudin.com, Blog ieta, Giveaway Tunai, Cara meningkatkan Trafik blog, Segmen Giveaway
Klik banner ini untuk ke blog penganjur Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com


Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com ini jelas melalui banner tertera di atas, dianjurkan oleh blogger Syuhada yang comel dan anggun tu... Sebagai tanda sokongan, saya suka menyertai Giveaway ini... ^__^

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com diadakan bersempena dengan ulangtahun perkahwinan beliau yang ke-8. Kini beliau sedang bercuti di Bali. Bestnya kan?

Dalam Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com ini, seramai 10 pemenang akan dipilih secara random. Nak tahu hadiahnya? Klik je banner  di atas. Ramai blogger sudah menyertai Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com. Anda bila lagi.... hehe
SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 orang yang sudi komen:

  1. Salam Ziarah dari segmen yang sama :)
    Semoga berjaya (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  2. good luck kak... amal nak join lah :D

    amal singgah sini.. moga tuan blog dimurahkan rezekiii..aamiiin

    ReplyDelete
  3. goodluck ^__^ (http://www.ciklisa.com/giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin-com/)

    ReplyDelete
  4. GOOD LUCK SEMUA!!!

    http://arilimpian.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  5. salam kak Ieta,

    terima kasih diatas doa, ucapan, sokongan dan penyertaan.
    semoga berjaya ye.

    untuk senarai peserta GA ini, sila klik :

    http://syuhadabaharudin.com/2014/06/07/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm500-syuhadabaharudin-com/

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *