PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Kabel Unifi rosak



"Kabel Unifi rosak". Baru dibaiki oleh orang TM petang tadi. Kepala sakit bagai nak pecah dah 3 hari menyebabkan iklan yang perlu di edit dan kerja sekolah menanda kertas exam yang berbaki lagi 10 terabai...

Kabel Unifi rosak, Unifi, Rosak, problem, LUAHAN HATI, MEMBEBEL TENGAH MALAM, simkad tune talk tone excel, bermasalah, muhasabah, buat bekalan mati, Biskut Raya Murah, Dunia Niaga ieta
Bisnes  juga membuatkan blog terabai seketika sepanjang cuti sekolah ni

Kabel Unifi rosak, Unifi, Rosak, problem, LUAHAN HATI, MEMBEBEL TENGAH MALAM, simkad tune talk tone excel, bermasalah, muhasabah, buat bekalan mati, Biskut Raya Murah, Dunia Niaga ieta
Nak biskut raya, nak order mehla... ^__^

Kabel Unifi rosak juga menyebabkan blogwalking ke segmen yang telah saya join terus terhenti. Hanya menggunakan simkad tune talk tone excel, loading dan semua aktiviti menggunakan internet menjadi sukar. Dulu tak bermasalah, sekarang bermasalah Tune Talk Tone Excel ni. Jadi, mood pun lari bila Kabel Unifi rosak dan  simkad tune talk tone excel bermasalah pehtu, bizi lak dengan bisnes. Memang semua ni mengundang kerja terbengkalai sekejap. 

Jom muhasabah seketika buat bekalan mati.


Psss...
Salah 1 lg punca tak bnyk komen ialah nk komen kna taip robot text/word verification /captcha word. Jadi, nak lagi bagus, buang robot text / captcha word/qord verification ya. Kita bukan robot nak taip2 robotext. :D

"What you give, you will get back "


Blogieta
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. nasib dah baiki ya kak..kalau tak haru juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Ainim. Susah tak boleh buat kerja jadinya :)

      Delete
  2. alhamdulillah dah baiki ... lepas ni bolehlah blogwalking .

    ReplyDelete
  3. ALHAMDULULLAH, kabel dah pulih hati pun senang. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhsmdulillah... Senang hati saya Encik Bahrain :)

      Delete
  4. Betul tu.. Myra pun kalau BW guna fon susah nk drop komen klau ada Robot/WV tu semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, ramai bloggr baru yg ada Robot / EV tu... dorg tsk tahu Myra... biasala... saya dulu pun tak tahu gak ^_^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *