01 June 2014

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

As salam. Sememangnya dah lama saya berhasrat untuk menyertai segmen anjuran blogger Ayu Insyirah ni. Jadi kali ini, saya ingin beri sokongan terhadap "SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah" yang dianjurkan oleh Ayu Insyirah.


SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah, Cuti sekolah, Segmen cuti sekolah, Jom join segmen, Segmen Ayu Insyirah, Program cuti sekolah, Jom blogwalking
Klik banner comel ni kalo nak join ya... ^__^

Sambil-sambilan saya menanda kertas periksa lagi 11 bundle daripada 13 bundle tu, bila stress saya akan belek dan blogwalking blog peserta segmen ni. Membaca kan menambahkan ilmu... Ha... hilanglah stress.... Relax... Don't be stress hokay... ^__^

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah yang sempoi ini berlangsung sehingga hari SABTU 7/6/2014 jam 11.00 malam. Jom join SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah ni...

27 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... nanti ada masa boleh la berblogwalking ye.. insyaallah akan bertambah nanti follower kita... salam perkenalan dari ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/senarai-peserta-segmen-blogwalking-cuti.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, Datang dari segmen yg sama. Jemputlah betandang ke blog sy ye :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  3. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama.
    happy blogwalking.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/27/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama-ayuinsyirah/

    ReplyDelete
  4. http://k-saiyidah.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    join juga. follow mine :)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen... Blm brkesempatan nk join lagi ni...

    ReplyDelete
  6. Balas persinggahan dan dah follow juga :)

    http://kakijoincontest.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. salam. singgah sini dari segmen yang sama

    http://www.arzmoha.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  8. hye, saya dari segmen yg sama, blogwalking disini :)

    http://mrssenget89.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Salam Ukhwah Fillah . Selamat Bersegmen .

    Wani blogwalking dari segmen yang sama (:
    Jom singgah blog Wani .

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  11. hi meera dtg dari segmen yg sama^^ done follow sini.

    http://meeraishak.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  12. salam blogwalking.. datang balas kunjungan sini yaa :) tq ^^

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

Maklumat pelajar bukan untuk dijual